2014-09-04 19:06:39
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ... ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
Ανανεωμένος, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος να βελτιωθεί ώστε να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό, είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στον «Γαύρο» για τους στόχους του Θρύλου, το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τον εαυτό του, τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση και το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τα social media.

Αναλυτικά:

«Είναι πολλές οι εμπειρίες που αποκομίζω ως παίκτης και με βοηθούν πολύ αυτές για την βελτίωση μου. Είναι στιγμές που υποτιμάει κανείς πόσο πολύ μπορεί κάποιος να επωφεληθεί με τις εμπειρίες. Και για μένα να παίζω ένα χρόνο σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να επιστρέφω με τους ίδιους προπονητές, στο ίδιο γήπεδο και τους ίδιους συμπαίκτες στην ομάδα, ξέροντας τον ρόλο μου στο παρκέ. είναι πιο εύκολο για μένα να μπω σε ρυθμό και θα νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Θέλω να προσθέσω μερικά νέα στοιχεία στο παιχνίδι μου. Να συμμετέχω περισσότερο στα ριμπάουντ, να ανεβάσω τον ρυθμό μου εκεί και να γίνω ωφέλιμος για την ομάδα μου. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος. Αλλά το πιο σοβαρό πράγμα που θέλω να εξελίξω είναι τα ριμπάουντ μου. Θέλω να βελτιώσω λίγο περισσότερο να την διείσδυση μου προς το καλάθι.


Να βοηθάω περισσότερα στον τρόπο που ανεβαίνω στις άμυνες και γενικότερα στην επίθεση. Ξέρεις πέρσι πήγα καλά από την περιφέρεια, αλλά δεν συνεισέφερα τοσο πολύ από κοντά και θα ήθελα να το κάνω φέτος αυτό. Όμως έχουμε τόσους πολλούς παίκτες που δημιουργούν καταστάσεις για να σουτάρεις, οπότε για αυτό σου λέω πως πρέπει να βελτιωθώ στα ριμπάουντ. Να βοηθήσω την ομάδα μου εκεί όταν χάνεται ένα σουτ, να της δώσω περισσότερες κατοχές, να κατεβάσω αμυντικά ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω σε αυτήν την ομάδα γιατί έχουμε τόσους ποιοτικούς παίκτες στον Ολυμπιακό που μπορούν να βοηθήσουν παντού».

Για το πρώτο ματς της σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Ναι είναι πολύ νωρίς το παιχνίδι αλλά για μένα αυτό είναι κάτι το καλό. Αν αρχίζεις από τώρα να δουλεύεις καλά μπορείς να δεις την κατάσταση που είσαι από την αρχή της περιόδου. Προετοιμάζεσαι εξ αρχής για αυτό. Θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς με πολλές μονομαχίες και δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις χρόνο για να δεις αν είσαι καλά ή δεν είσαι. Όχι, θα το δεις αυτό από το ξεκίνημα, θα παίξεις με τον μεγάλο σου εχθρό και θα βάλεις τα δυνατά σου. Εμείς θα κατεβούμε προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε, συγκεντρωμένοι. Γιατί χωρίς οπαδούς θα είναι κάπως περίεργο, αλλά οφείλεις να έχεις συγκέντρωση για να αποδώσεις όπως πρεπει στο παρκέ».

Για τον Χάντερ και τον Λαφαγιέτ: «Φίλε νιώθω πολύ καλά μαζί τους. Με τον Χάντερ υπήρχε η ιστορία στον Ηλυσιακό που εγώ έφυγα και εκείνος ήρθε, όμως έχουμε παίξει αντίπαλοι στο κολλέγιο. Ημασταν στην ίδια περιφέρεια οπότε γνώριζα ήδη την αξία του. Και εννοείται πως παίξαμε και πέρσι αντίπαλοι στην Ευρωλίγκα. Οσο για τον Λαφαγιέτ που δεν έχει έρθει ακόμα εδώ, τον ήξερα και εκείνον από τα κολεγιακά μου χρόνια. Και οι τρεις όμως θα βοηθήσουν πάρα πολύ».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θα είναι και φέτος δύσκολα τα πράγματα και ιδιαίτερα όταν όλοι θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Κάθε ματς θα είναι δύσκολο. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε ομάδα. Διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ενδιαφέρον αλλά όπως σου είπα έχω φοβερούς συμπαίκτες που αν χρειαστεί θα καλύψουν τα νώτα μου και θα βοηθήσουν. Απαντες ξέρουν τον ρόλο τους στο σύστημα τους και θα δώσουν το μέγιστο για την προσπάθεια μας».

Για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τα social media: «Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εχω σκοπό φέτος τα προφίλ μου στα social media να είναι κάπως απενεργοποιημένα. Να απέχω από όλα αυτά. Το θέμα μου πλέον θα είναι μόνο το μπάσκετ. Τέρμα τα social media για μένα. Εχω βέβαια ακόμα τους λογαριασμούς μου σε facebook και στα υπόλοιπα μέσα, αλλά δεν τα… προωθώ πλέον με υλικό.

Απλά θα κινούμαι πια στις… σκιές και θα τα έχω περισσότερο για να επικοινωνώ με τους ανθρώπους μου σε Αμερική ή όπου αλλού βρίσκονται. Εννοείται πως αγαπώ τους οπαδούς μας και για αυτό δεν έχω διαγράψει τους λογαριασμούς μου, επειδή υπάρχουν και όμορφα μηνύματα.

Αλλά όπως και να έχει όταν βλέπεις συνεχόμενα άσχημα μηνύματα, όλη την ώρα και μαζί, θα αναγκαστείς όπως και έκανα να τα αφήσεις στην άκρη και να συγκεντρωθείς ακόμα πιο πολύ στην δουλειά σου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ