2014-09-04 23:59:08
Φωτογραφία για Απίστευτο! Δείτε πόσες φορές την εβδομάδα λούζει τα μαλλιά της φωτογράφος της Vogue!
Τι γίνεται όταν δουλεύεις από τα χαράματα μέχρι την επόμενη μέρα τα χαράματα; Η dj και φωτογράφος της Vogue, Leslie Kirchooff, δεν έχει ούτε μία ώρα καιρό για να λούσει τα μαλλιά της και έτσι το κάνει μία φορά την εβδομάδα. Δες τι συμβαίνει στα μαλλιά της.

Η ίδια λέει πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις να “προπονήσεις” τα μαλλιά σου να διαρκούν χωρίς πλύσιμο για μέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Στην πραγματικότητα πολλοί κομμωτές προτείνουν να μη λούζεις συχνά τα μαλλιά σου για να είναι πιο υγιή. Η 22χρονη φωτογράφος εδώ και αρκετά χρόνια λούζει τα μαλλιά της μία φορά την εβδομάδα και θεωρεί πως αυτά δείχνουν καλύτερα γύρω στην τέταρτη ημέρα.

Την πρώτη μέρα, λοιπόν, η Leslie έκανε ένα καλό λούσιμο στα μαλλιά της. Τη δεύτερη και τρίτη μέρα αυτά ήταν μια χαρά ενώ την τέταρτη μέρα που οι ρίζες άρχισαν να λαδώνουν άλλαξε τη χωρίστρα της έτσι ώστε να μη φαίνονται τόσο πολύ
. Την πέμπτη μέρα έβαλε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες πράγμα που έκανε τα μαλλιά της να διατηρηθούν για ακόμα μία μέρα ενώ την έκτη μέρα αποφάσισε να βάλει ένα σκουφάκι για να κρύψει τις ρίζες της. Την έβδομη μέρα χρησιμοποίησε αρκετά προϊόντα styling για να τα διατηρήσει ακόμα μία μέρα ενώ την όγδοη μέρα λούστηκε κανονικά. (οι φωτό που ακολουθούν δείχνουν πως είναι τα μαλλιά της την πρώτη, την τέταρτη και την έβδομη μέρα)..

Αν θέλεις και εσύ να “προπονήσεις” τα μαλλιά σου ξεκίνα χωρίς να τα λούσεις για δύο μέρες και σιγά σιγά καθώς τα μαλλιά συνηθίζουν πέρνα στις 3 και 4 μέρες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ