2014-09-05 08:02:12
Φωτογραφία για Για κακούργημα παραπέμπεται 44χρονη «μέντιουμ» στα Τρίκαλα [photo]
Η δράστιδα δεν δίσταζε να δέχεται στην οικία της ακόμη και μικρά παιδιά, τα οποία  εξαπατούσε Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, θα παραμείνει και απόψε, η 44χρονη που παρίστανε στα Τρίκαλα το μέντιουμ και αύριο θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια Τρικάλων για απολογία.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η 44χρονη σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Τρικάλων όπου της απαγγέλθηκε η κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα «για απάτη κατ’ επάγγελμα» μετά τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας και παραπέμφθηκε για την απολογία της αύριο το πρωί στην Ανακρίτρια Τρικάλων.

Η 44χρονη που κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας, είχε στήσει την … «επιχείρηση» στην οικία όπου διέμενε τους τελευταίους 7 μήνες στο Διαλεχτό Τρικάλων και εκεί, εξαπάτησε δεκάδες πολίτες πείθοντας τους ότι θεραπεύει σοβαρά προβλήματα υγείας, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας συνολικά χρηματικό ποσό άνω των 23.500 ευρώ.

Η δράστιδα μάλιστα δεν δίσταζε να δέχεται στην οικία της ακόμη και μικρά παιδιά,  τα οποία  εξαπατούσε με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει μάγια, να κάνει εξορκισμούς και να θεραπεύσει αρρώστιες βέβαια πάντα έναντι χρηματικής αμοιβής Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ