2014-09-05 16:27:44
Φωτογραφία για Ποια δύο γνωστά και γυμνασμένα παλικάρια «έπαιξαν ξύλο» για τα μάτια της Σπανού στα Νότια Προάστια;
Η Ελισάβετ Σπανού στον ρόλο της Ωραίας Ελένης που σφάζονται για εκείνη τα παλικάρια και εκείνη τρέχει τελευταία στιγμή να τους χωρίσει παίρνοντας τον έναν από τους δύο μακριά...Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao τα δύο αυτά παλικάρια είναι ο πρώην Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο νυν Γιάννης Αποστολάκης. 

Τι απάντησε η Kaley Cuoco για το σκάνδαλο των γυμνών φωτογραφιών; Το νέο ζευγάρι της showbiz έπινε τον καφέ του όταν στην καφετέρια ήρθε και ο πανελίστας της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος κάθισε λίγα τραπέζια πιο πέρα. 

Η ατμόσφαιρα τεταμένη από μόνη της.. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νυν πήγε στο τραπέζι του πρώην με «τσαμπουκά» και του ζήταγε εξηγήσεις.. Για ποιο πράγμα θα σας γελάσουμε. Ε δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσει το κλίμα.. 

Οι δυο άντρες σηκωμένοι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, οι θαμώνες να πάνε να σώσουν την κατάσταση και η Ελισάβετ Σπανού να τραβάει τον Γιάννη Αποστολάκη από το χέρι για να φύγουν, και τελικά τα κατάφερε.. Πολλοί κάνουν λόγο για το ότι οι εξηγήσεις που ζητούσε ήταν και καλά από τότε που την άφησε για να πάει με την Τόνια Σωτηροπούλου και η κοπέλα του το έμαθε από τα media.. Περσινά ξινά σταφύλια δλδ… Ποιος ξέρει Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ