2014-09-05 19:07:29
Φωτογραφία για ΣΟΥΑΡΕΣ : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ...
Δύσκολες στιγμές περνάει στην Μπαρτσελόνα με την τιμωρία του ο Λουίς Σουάρες όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκεται ο Σουάρες μετά την τιμωρία του από τη FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν και είχε… δαγκώσει τον Τζιόρτζιο Κιελίνι στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ουρουγουάη.

Ο διεθνής επιθετικός που αποκτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου όταν και λήγει η τιμωρία του. Ο ίδιος περνάει δύσκολους... καιρούς στην Καταλονία, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σε δηλώσεις του στη Marca.

«Η αλήθεια είναι πως πραγματικά υποφέρω. Είμαι τιμωρημένος για αρκετά παιχνίδια ακόμα και έχω χάσει ήδη κάποια. Νιώθω αδύναμος και ανίκανος να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ είναι να μιλάω και να ουρλιάζω. Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω. Πρέπει να αποδεχτώ την κατάσταση όμως», είπε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Ξέρω πως πρέπει να είμαι ψύχραιμος. Είμαι ήρεμος για αυτό, καθώς το έζησα και στην Αγγλία. Είναι συνηθισμένος να παίζω υπό πίεση. Δεν νιώθω παραπάνω πίεση που όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω μου. Πρέπει να πάρω την ευθύνη ύστερα από όλα όσα έκανα. Πρέπει να είμαι έξυπνος στην προσπάθειά μου», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ