2014-09-05 20:52:33
Φωτογραφία για Το Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Το Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά-Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου πιθανόν κατά τόπους ισχυρές.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς πρόσκαιρα κατά τόπους να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές καταιγίδες, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένες καταιγίδων στα ορεινά. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 07/09/2014

Την Κυριακή στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά-Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές και σταδιακή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ