2014-09-06 00:47:08
Φωτογραφία για Παραδόθηκε στους δικαιούχους οικισμός στα Διαβατά
Παραδόθηκαν στους δικαιούχους, εργαζομένους και ανέργους, του ΟΑΕΔ οι 75 κατοικίες του οικισμού «Θεσσαλονικη ΧΙΧ» στα Διαβατά από τον Διοικητή του Οργανισμού Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Στο πλαίσιο μιας σεμνής τελετής παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης, κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου, του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Παναγιώτη Κόκορη, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιων Εργων κ. Στράτου Σιμόπουλου και του Δημάρχου Δέλτα κ. Ευθύμιου Φωτόπουλου, οι δικαιούχοι παρέλαβαν τα παραχωρητήρια για να εγκατασταθούν με τις οικογένειες τους στα νέα σπίτια του οικισμού, στα Διαβατά.

«Στους πιο δύσκολους καιρούς δίνουμε μια μεγάλη με την ανεργία επιχειρώντας να τονώσουμε την απασχόληση. Συγχρόνως, όμως, καθημερινά αφουγκραζόμαστε το σύνολο των αναγκών που έχουν τόσο οι άνεργοι όσο και οι εργαζόμενοι, προχωρώντας σε αποφάσεις και δράσεις υπέρ της ενίσχυσης του πλέγματος κοινωνικής προστασίας», δήλωσε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ μετά τη λήξη της τελετής παράδοσης των παραχωρητηρίων στους δικαιούχους των κατοικιών του οικισμού, στα Διαβατά.


'Επίσης, ο κ. Αμπατζόγλου έκανε γνωστό ότι μέχρι το τέλος του έτους, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ θα προχωρήσει στην παράδοση των παραχωρητηρίων στους δικαιούχους για τις υπόλοιπες 48 από τις συνολικά 123 νέες κατοικίες του οικισμού «Θεσσαλονικη ΧΙΧ».

Ο συγκεκριμένος οικισμός έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφανείας 17.778 τ.μ., στην περιοχή επέκτασης του Δημοτικού Διαμερίσματος Διαβατών του Δήμου Δέλτα. Απαρτίζεται από τριώροφα κτίρια και περιλαμβάνει διαμερίσματα, τεσσάρων δωματίων, επιφανειών από 108,40 έως 119,08 τ.μ., τριών δωματίων, επιφανειών από 89,20 έως 95,60 τ.μ., και δύο δωματίων, επιφανείας 69,38 τ.μ.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη και την αντίστοιχη θέση στάθμευσης. Ο οικισμός είναι οργανωμένος με δρόμους, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες και διαδρόμους ΑμεΑ, διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο και πλήρη δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων, παροχής φυσικού αερίου, ηλεκτροδότησης και τηλεφωνοδότησης, καθώς και ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ