2014-09-06 03:00:11
Φωτογραφία για Φθινόπωρο; 10 τρόποι να μην αποχωριστείς τα καλοκαιρινά ρούχα! [photos]
Το φθινόπωρο είναι μία ιδιαίτερη εποχή, η οποία αν και μας δημιουργεί μία γλυκιά θλίψη, ταυτόχρονα μας βάζει σε ένα κλίμα ρομαντισμού. Η θερμοκρασία πέφτει και οι πρώτες χειμερινές ζακέτες, έρχονται να μας ζεστάνουν.

Ωστόσο, αν ακόμη αναπολούμε τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού, και θα θέλαμε να κρατήσουμε κάτι από αυτό, υπάρχουν τρόποι να μην αποχωριστούμε μερικά από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια.

Πριν λοιπόν κάνουμε βιαστικές κινήσεις, και μαζέψουμε όλα τα καλοκαιρινά, καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά σε αυτούς τους δέκα τρόπους που μπορούν να κάνουν την επιθυμία μας πραγματικότητα.

Σημείωση: Ας μην διστάσουμε και ας τολμήσουμε να παντρέψουμε καλοκαιρινά και φθινοπωρινά outfits.

Επιλογή νούμερο 1

Το λευκό T-shirt του καλοκαιριού

Το λευκό t-shirt που το καλοκαίρι αγκάλιαζε συνέχεια το κορμί μας, μπορεί να εξακολουθήσει να το κάνει και το φθινόπωρο. Το τζιν πουκάμισο που επίσης μας συνόδευε στις καλοκαιρινές μας βόλτες, τώρα θα μας προσφέρει λίγο ζεστασιά σε συνδυασμό με την πρώτη χειμερινή ζακέτα. Θυμίζει καλοκαίρι και μας αρέσει.


Επιλογή νούμερο 2

Το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φόρεμα

Το αγαπημένο φόρεμα του καλοκαιριού, μπορεί να πάρει τον τίτλο και ως αγαπημένο φόρεμα του φθινοπώρου. Οι γήινες αποχρώσεις, είναι αυτές που λατρεύει το φθινόπωρο. Οπότε γιατί να διστάσουμε να συνδυάσουμε το φόρεμα μας, με μία φθινοπωρινή ζακέτα και ένα καλσόν σε μικρά den (20-30); Μας κάνει να αναπολούμε το καλοκαίρι και μας ταξιδεύει.

Επιλογή νούμερο 3

Η μίνι γκρι φούστα

Γκρι σκούρο πάνω σε γκρι ανοιχτό. Αποχρώσεις που είναι πάντα στη μόδα όλες τις εποχές και μας αρέσει να τις φοράμε. Το casual λεπτό πουλόβερ μας, ταιριάζει εξαιρετικά με την γκρι ανοιχτή μίνι φούστα. Μία casual και chic εμφάνιση που είναι κατάλληλη για μια όμορφη απογευματινή βόλτα ή για τις πρωινές μας δουλειές. Από πάνω φθινόπωρο και από κάτω καλοκαίρι.

Επιλογή νούμερο 4

Τotal summer outfit

Άκρως καλοκαιρινό outfit που αγκαλιάζει λίγο φθινόπωρο. Καλοκαιρινό t-shirt, καλοκαιρινή φούστα, καλοκαιρινή διάθεση. Για να μην κρυώσουμε ένα καλσόν με περισσότερα den και μία ζακέτα είναι η ιδανική επιλογή. Ακόμη μία casual εμφάνισή μας, η οποία προδίδει την αγάπη μας για το καλοκαίρι, χωρίς όμως να βρισκόμαστε εκτός εποχής.

Επιλογή νούμερο 5

Η λευκή καλοκαιρινή μας φούστα

Γκρι, λευκό και μαύρο. Τριχρωμία που μας βγάζει ασπροπρόσωπες, είτε πρόκειται για μία πιο επίσημη ή casual έξοδό μας. Το λευκό όπως είπαμε φλερτάρει έντονα με τις φθινοπωρινές μας επιλογές, οπότε σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε να ανεβάσουμε στην ντουλάπα τα λευκά μας κομμάτια. Μία λευκή πινελιά, έτσι για να θυμόμαστε κάτι από καλοκαίρι.

Επιλογή νούμερο 6

Δαντέλα και μίνι φούστα

Η μικρή μίνι φούστα με δαντελένιες λεπτομέρειες σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στην ντουλάπα με τα καλοκαιρινά. Αντιθέτως μένει πλάι στα φθινοπωρινά-χειμερινά για να τους χαρίζει λίγο ένταση και τσαχπινιά. Ένα χοντρό καλσόν με ένα σακάκι σε γήινους χρωματισμούς και κοσμήματα που να ταιριάζουν με το outfit είναι μία εμφάνιση που παντρεύει εξαιρετικά καλοκαίρι με φθινόπωρο.

Επιλογή νούμερο 7

Η παντελόνα μας σε γήινες αποχρώσεις

Η print παντελόνα μας, σε γήινους χρωματισμούς, είναι ακόμη ένα καλοκαιρινό κομμάτι που δεν μετακομίζει στα καλοκαιρινά. Μία μέρα με πολύ γκρίζο και όχι τόσο γαλάζιο ουρανό, η print παντελόνα σίγουρα θα μας φτιάξει τη διάθεση. Το μαύρο είναι η ασφαλής επιλογή για ένα τέτοιο εγχείρημα. Απλά μας αρέσει.

Επιλογή νούμερο 8

Το τζιν γιλέκο που δεν ξεχνάμε

Το τζιν γιλέκο που λατρέψαμε το καλοκαίρι, συνεχίζουμε να λατρεύουμε φθινόπωρο και χειμώνα. Η μόδα του δεν πέφτει ποτέ, ενώ ταιριάζει με όλα. Αν θέλουμε να προσθέσουμε μία μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε μία casual εμφάνισή μας, το τζιν γιλέκο είναι η επιλογή μας. Σε ένα black and white σύνολο, το τζιν γιλέκο ταιριάζει εξαιρετικά. Το καλοκαίρι βρίσκεται κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

Επιλογή νούμερο 9

Το τζιν σορτσάκι για όλες τις ώρες

Προς τις τελευταίες επιλογές μας, αφήσαμε το τζιν σορτσάκι το οποίο μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Είτε με καλσόν του δέρματος, είτε με μαύρο- γκρι- κόκκινο ή καλσόν με σχέδια. Το έχουμε δει πολλές φορές να φοριέται τον χειμώνα, και πολλές το επιχειρήσαμε. Αν λοιπόν δεν θέλουμε με τίποτα, να το βγάλουμε από πάνω μας, άφοβα το επιχειρούμε και αυτό το φθινόπωρο. Τζιν σορτσάκι για όλες τις δουλειές.

Επιλογή νούμερο 10

Ένταση και χρώμα στην ψιλοκάβαλη παντελόνα

Πουκάμισο και ψιλοκάβαλη παντέλονα. Αν και μπορεί να το σκεφτούμε παραπάνω από μία φορά, η ψιλοκάβαλη παντελόνα σε έντονους χρωματισμούς σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο, μας προσφέρει ένα chic σύνολο ιδανικό για επίσημες εξόδους. Ας μην φοβηθούμε να βάλουμε χρώμα, γιατί τα χρώματα μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Καλό φθινόπωρο με όμορφους καλοκαιρινούς συνδυασμούς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ