2014-09-06 07:00:09
Φωτογραφία για Mundobasket 2014 - Καϊμακόγλου: «Το κανονικό τουρνουά ξεκινάει τώρα»
O 31χρονος φόργουορντ μίλησε απ' τη Μαδρίτη για τη συνέχεια έπειτα την πρώτη φάση του Mundobasket 2014, την οποία η Εθνική Ομάδα έκλεισε στο 5-0: «Σήμερα (5/9) είναι ημέρα αποφόρτισης για το σώμα και το μυαλό. Όταν βρίσκεσαι σ' ένα τουρνουά με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, ειδικά το μυαλό πρέπει να χαλαρώνει. Θα μελετήσουμε κι άλλο τον αντίπαλο και θα είμαστε έτοιμοι».

...το μεγάλο όπλο της «γαλανόλευκης»: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι χαιρόμαστε το παιχνίδι. Κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, παίζουμε για τη χώρα μας κι αυτή η καλή διάθεση βγαίνει κι αντανακλά προς τα έξω. Αν το λέγαμε πριν απ' το τουρνουά ότι θα ξεκινήσουμε με 5 νίκες, θα πανηγυρίζαμε και θα λέγαμε ότι πάμε για το χρυσό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει. Όπως λένε στις ΗΠΑ, "ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας", έτσι κι εμείς λέμε "ό,τι έγινε στη Σεβίλλη, μένει εκεί". Το κανονικό τουρνουά ξεκινάει τώρα».


...το πώς η Εθνική Ομάδα προσεγγίζει κάθε αναμέτρηση: «Οι προπονητές μάς προετοιμάζουν άψογα κι αύριο (6/9) θα έχουμε το πλάνο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Περισσότερο, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να βελτιώσουμε τα κενά διαστήματά μας και την άμυνα».

...την πρόσφατη νίκη προετοιμασίας επί της Σερβίας (66-64) στο Πο: «Στο φιλικό είχαμε απουσίες κι εμείς κι εκείνοι. Πάνω-κάτω τους ξέρουμε, είναι παίκτες μεγάλης κλάσης και μία σχολή που σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται εκεί. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό γι' αυτούς, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

...την υπόσχεση στο Δημήτρη Μαυροειδή, πως θα ξυρίσει το μούσι: «Αν ήταν εδώ ο Δημήτρης, θα τον άφηνα να μου το κουρέψει αυτός (γέλια). Του εύχομαι "Καλή Τύχη" μετά από μία δύσκολη περίοδο γι' αυτόν και να είναι καλά για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στη νέα ομάδα του (σ.σ. ΑΕΝΚ)».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ