2014-09-06 08:51:02
Φωτογραφία για ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο... ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!
Όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2015.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει «κερδίσει» τον Μίτσελ, έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, μετά από επιλογή του Κώστα Τσάνα.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν άλλοι δύο ερυθρόλευκοι, οι οποίοι, βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν είναι στο ρόστερ: Ο Κολοβός (δανεικός στον Πανιώνιο), ο οποίος έπαιξε για 70’ (αντικαταστάθηκε από τον Μπακασέτα) και ο Λυκογιάννης (δανεικός στον Εργοτέλη), ο οποίος αντικατέστησε τον Μαυρία στο 77’.

Η Εθνική Ελπίδων, πάντως, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 3-0 από τη Σουηδία. Ο Γκουιντέτι, ο οποίος "ακούστηκε" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με φάουλ στο 52’, ο Τελίν στο 72’ και στο 90’ ήταν οι σκόρερ των Σουηδών.

Για να προκριθεί η Ελλάδα στην τελική φάση, θα χρειαστεί ένα... θαύμα, δηλαδή νίκη με δύο γκολ διαφορά επί της Πολωνίας (παιχνίδι που θα γίνει στην Κατερίνη την Τρίτη), αλλά και ισοπαλία στον αγώνα Σουηδία-Τουρκία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ