2014-09-06 14:48:11
Φωτογραφία για «ΔΕΝΕΙ» ΖΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΤΕΤΑ Η ΑΡΣΕΝΑΛ
Μεταγραφές... τέλος για την Άρσεναλ. Σειρά έχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που άνηκαν στο ρόστερ των «κανονιέρηδων», με πρώτους στη λίστα να είναι οι Ολιβιέ Ζιρού και Μικέλ Αρτέτα.

Αφού ξόδεψε κοντά στα 100 εκατ. ευρώ στις καλοκαιρινές της μεταγραφές, τώρα ήρθε η ώρα για την Άρσεναλ να ανανεώσει τα συμβόλαια του μέχρι πρότινος έμψυχου δυναμικού της.

Σύμφωνα με την «Dailymail.co.uk», οι «κανονιέρηδες» επεξεργάζονται την επέκταση των συμβολαίων των συγκεκριμένων παικτών, καθώς έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Γάλλο επιθετικό, θα επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση στις αρχές του 2015, μετά και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο, ωστόσο η διοίκηση των "κανονιέρηδων" φαίνεται πως θέλει να τον ευχαριστήσει για την περυσινή του σεζόν (22 γκολ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), με ανανεωμένο συμβόλαιο έως το 2018.

Από την άλλη, ο Ισπανός μέσος έχει συμπληρώσει ήδη τρεις γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόθεση της ομάδα είναι να τον κρατήσει μαζί της μέχρι το 2016 (έναν χρόνο παραπάνω μετά από τη λήξη του τωρινού συμβολαίου του).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ