2014-09-06 15:48:43
Φωτογραφία για ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» ΤΗΣ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ! (PHOTOS)
Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενα άρθρα μας , η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού διανύει την περίοδο της βασικής της προετοιμασίας στην Ιταλία για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2014-2015).

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες φιλοξενούνται στη περιοχή Calalzo di Cadore, η οποία ανήκει στα προάστια της πόλης Belluno στη Β. Ιταλία, κοντά στα Αυστριακά σύνορα και όχι πολύ μακριά από εκείνα της Σλοβενίας.

Οι παίκτες διαμένουν στο ξενοδοχείο Park Hotel Bellavista, το οποίο τους προσφέρει όλες τις ανέσεις όπως: ευρύχωρα δωμάτια, πισίνα, τζακούζι κλπ.

Για τις προπονήσεις της ομάδας, έχει επιλεχθεί το προπονητικό κέντρο του Domegge, το οποίο απέχει περίπου 4 χλμ από το σημείο διαμονής των παικτών.

Το Domegge είναι μια σχετικά μικρή πόλη της περιφέρειας του Βένετο, η οποία χαρακτηρίζεται για τα ψηλά βουνά και οροσειρές της, αλλά και για την υψηλή παραγωγή της σε προϊόντα οπτικής ύλης.

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο λοιπόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το επιτελείο του και οι παίκτες του Θρύλου δουλεύουν σκληρά σε καθημερινή βάση, προκειμένου να χτίσουν τον Ολυμπιακό του 2014-2015 που έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ελλάδας και γιατί όχι και της Ευρώπης.

Δείτε τους φιλικούς αγώνες που θα παίξει ο Ολυμπιακός κατά την παραμονή του στην Ιταλία ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ