2014-09-06 17:31:52
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ
Ο Μίλος Τεόντοσιτς περιμένει αμφίρροπο παιχνίδι και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Σερβία μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Ελλάδα (07/09, 19:00).

«Περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, διαφορετικό από εκείνο το φιλικό που δώσαμε ένα μήνα πριν. Και περιμένω αυτή τη φορά να κερδίσουμε. Οι Έλληνες είναι μέχρι τώρα ανίκητοι. Παίζουν πολύ καλά σαν σύνολο και είναι μια πραγματική ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας», τόνισε ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Στα πέντε παιχνίδια του πρώτου γύρου δείξαμε ομαδικό και μαχητικό πνεύμα. Πιστεύω πως ποιοτικά δεν διαφέρουν οι δύο ομάδες και ποντάρω πολύ στο να νικήσουμε. Θα υπάρχει άγχος, γιατί είναι φυσιολογικό πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, αλλά ανυπομονώ. Ειλικρινά μετράω τις ώρες για αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, ο Μίλος Τεόντοσιτς ρωτήθηκε αν θυμάται το… φιλικό πριν από τέσσερα χρόνια και απάντησε: «Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε και δεν υπάρχει λόγος να το επαναφέρουμε αυτό το περιστατικό ή να το σκεφτόμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ