2014-09-06 20:36:18
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτα έριξε την... μπηχτή του για τη μεταγραφική πολιτική της Ρεάλ και τώρα διπλωματικά επιχειρεί να κλείσει το θέμα που ο ίδιος άνοιξε.

Αφού έριξε τη... φιτιλιά του για την αποχώρηση του Ντι Μαρία και όχι μόνο, ήρθε η στιγμή να τα "γυρίσει". Η αλήθεια είναι πως επισήμως οι Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ δεν επέκριναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις δηλώσεις του περί λανθασμένων μεταγραφών. Ωστόσο, με τις δικές τους δηλώσεις το χειρίστηκαν... διπλωματικά και με όσα λογικά θα ακολούθησαν πίσω από τα μικρόφωνα, ο Πορτογάλος αστέρας έσπευσε να... "μαζέψει" κάπως την κατάσταση που ήταν άβολη για τον πρόεδρό του.

«Οι δηλώσεις μου ερμηνεύτηκαν λανθασμένα. Χθες άκουσα τα λόγια του προέδρου και συμφωνώ 100% μαζί του. Οι νέοι συμπαίκτες μου είναι κορυφαίοι και με την απόκτηση τους δημιουργήσαμε μία σπουδαία ομάδα. Πάμε να κατακτήσουμε τα πάντα!», τόνισε.

Φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι αυτές ήταν τυπικές-διπλωματικές κουβέντες και ότι η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη όσον αφορά τον Ρονάλντο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ