2014-09-07 09:15:42
Φωτογραφία για Η... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΣΕΒΙ!
O Ντοσεβί δεν έπαιξε με το Τόγκο καθώς δεν πήρε το διαβατήριό του από την αλλαγή εθνικότητας! Μεγάλη η ταλαιπωρία του, όμως ο παίκτης δεν φεύγει ελπίζοντας να παίξει στο επόμενο ματς.

O Ματιέ Ντοσεβί δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Τόγκο με την Γουινέα εκτός έδρας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ο λόγος που τέθηκε... εκτός από την συγκεκριμένη εκτός έδρας αναμέτρηση δεν ήταν αγωνιστικός αλλά γραφειοκρατικός. Τι συνέβη; Πολύ απλά ο Ντοσεβί που μετά από σειρά αρνήσεων στις προσκλήσεις του Τόγκο, αποφάσισε να αφήσει τις όποιες ελπίδες του για την Γαλλία. Σημειώνεται πως ο Ντοσεβί είχε χριστεί διεθνής με την U-20 και την U-21 της Γαλλίας.

Αποδέχθηκε λοιπόν να είναι πια διεθνής με το Τόγκο, αν και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Εκεί λοιπόν προέκυψε το πρόβλημα. H FIFA δεν ενέκρινε ακόμα την αλλαγή εθνικότητας, τα χαρτιά δεν έφτασαν... ποτέ στο Τόγκο (παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει ο παίκτης) και έτσι χάθηκε το ματς με την Γουινέα με τον Ντοσεβί να το βλέπει από τις κερκίδες. O ερυθρόλευκος άσος μέσα από τα social media εξέφρασε την στεναχώρια του για την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο θα μείνει στην Αφρική, περιμένοντας τα... ευχάριστα.


Ελπίζει πως το ζήτημα θα λυθεί και ότι θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκάνα. O Ντοσεβί θεωρεί πως από την στιγμή που πέρασε τόσο μεγάλη ταλαιπωρία με το ταξίδι του στο Τόγκο το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει θα είναι να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του να παίξει κόντρα στους Γκανέζους. Ο Μίτσελ από την άλλη θα προσμετρήσει αυτήν του την επιβάρυνση ενόψει ΟΦΗ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Οι Φρουροί του Αιγαίου»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Οι Φρουροί του Αιγαίου»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ