2014-09-07 18:07:18
Φωτογραφία για Απόψε ρίχνονται στη μάχη Εθνική ποδοσφαίρου και μπάσκετ...
Στις 19:00 η εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στη Ρωσία και στις 9:45 η εθνική ποδοσφαίρου απέναντι στη Ρουμανία Τα τελευταία 12 χρόνια μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες στιγμές χαράς και δόξας και το ίδιο θέλει να επαναλάβει. Ο λόγος για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και το νέο ταξίδι που αρχίζει σήμερα το βράδυ, στα προκριματικά για το EURO του 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι πλέον στο πάγκο, με λίγα νέα πρόσωπα στην αποστολή, χωρίς παίκτη από το έπος του 2004 αλλά με νέα πνοή και αισιοδοξία, η Εθνική μας ομάδα, φιλοξενεί απόψε τη Ρουμανία, στο πρώτο ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία!

Η «γαλανόλευκη», έπειτα από την εξαιρετική της παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου και σταμάτησε στους «16», έχοντας ηττηθεί στη διαδικασία των πέναλτι από τη μαχητική Κόστα Ρίκα, φιλοξενεί στο άδειο « Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTE Sport1) τη Ρουμανία, με την ευχή, στο τέλος ενός ακόμα «ταξιδιού» προκριματικής φάσης, να βρεθεί για τέταρτη σερί φορά στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Το γήπεδο θα είναι άδειο λόγω της τιμωρίας για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί σε εντός έδρας ματς απέναντι στους Βόσνιους.

Μουντομπάσκετ: Η επίσημη αγαπημένη απόψε κόντρα στη Ρωσία στις 19:00 για την φάση των «16»!

Η επίσημη αγαπημένη έκανε το απόλυτο στη φάση των ομίλων του  mundobasket εντυπωσιάζοντας με την παρουσία της και τώρα βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση. Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο με 5 συνεχόμενες νίκες, παίζοντας συγχρόνως ένα εντυπωσιακό και ουσιαστικό μπάσκετ, τώρα βρίσκει απέναντί της στη φάση των «16», την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Η Ελλάδα δίχως το μεγάλο αστέρι στις τάξεις της… έδειξε πολύ καλά δείγματα στα πέντε ματς του ομίλου και σίγουρα απέδειξε ότι είναι, με όλη την σημασία της λέξεως… «ΟΜΑΔΑ».

O αγώνας διεξάγεται στην Μαδρίτη στις 19:00 (ΑΝΤ1)  και εάν το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη επικρατήσει της Σερβίας θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά το νικητή της αναμέτρησης Βραζιλία – Αργεντινή. Έτσι, θα αποφύγει την πολύ δυνατή Ισπανία την οποία μπορεί να βρει μόνο στα ημιτελικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ