2014-09-07 21:31:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Θύματα των έργων της μικρής περιμετρικής οι πλάτανοι της πλατείας Ταμπαχάνων
Τελικά οι πλάτανοι της πλατείας Ταμπαχάνων δεν γλύτωσαν την πριονιά, παρόλες τις ελπίδες που διαφάνηκαν προς στιγμήν ότι θα κουρευτούν και θα μεταφυτευτούν.

Επικράτησαν «ωριμότερες» σκέψεις και ενόψει του χειμώνα θα γίνουν και αυτοί πρόσφορο «υπέρ βωμών και εστιών» καθώς υπέκυψαν στον εκσυγχρονισμό, που θέλει το ΙΧ να προηγείται των πεζών και τα «τζάκια του λαού» να εξυπηρετούνται(!) δυσοίωνες ημέρες πια για την τιμή του πετρελαίου.

Οι φωτογραφίες, που ελήφθησαν σήμερα το πρωί από το Istologio G. Mosxou το αποδεικνύουν.

Αντιγράψετε και αποθηκεύστε τες στον υπολογιστή σας. Στο μέλλον θα εκτιμηθεί η αξία τους.

Δείχνουν μία διαφορετική όψη της πλατείας, που σίγουρα δεν είναι η τελική, αφού ακόμη και έτσι να έμενε, κάτι θα κρατούσε από το κάλλος της. Φυσικά για να θυμίζει στους γείτονες τη δροσιά και τις ευχάριστες στιγμές που περνούσαν καθήμενοι στα παγκάκια, κάτω από τους κλώνους των ισκιερών πλατάνων. Θα ακολουθήσει η εφιαλτική επέλαση των σκαπτικών, για να εκτελέσουν το Β΄ μέρος του σχεδίου περί «εκσυγχρονισμού»!


Θα ανέλθει η στάθμη του οδοστρώματος κατά 60 πόντους σε αυτό το σημείο των έργων και τα ισόγεια της 12ου Συντάγματος και της 3ου Ορειβατικού Πυροβολικού θα θυμίζουν πραγματικά ορειβατικά πολεμικά ορύγματα!

Και όσο διαρκούν τα έργα του «εκσυγχρονισμού» οι καταστηματάρχες κυριολεκτικά θα «βαράν μύγες» αφού θα κλείσει η διέλευση οχημάτων και πεζών. Να ευχηθούμε να είναι λίγος ο χρόνος.

Πηγή: gzmosxos.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ