2014-09-07 23:33:43
Φωτογραφία για Ελλάδα - Ρουμανία: 0 - 1 LIVE
Προβληματίζει η Εθνική μας στον αγώνα με την Ρουμανία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Η Ελλάδα χάνει με 0-1 στο ημίχρονο στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Μαρίκα στο 10 με πέναλτι.

43' Λάθος συνεννόηση Ταχτσίδη - Σωκράτη ο Τσίπσιου πήρε την μπάλα όμως πριν γίνει απειλητικός ο Μανωλάς με σωτήρια προβολή απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η Εθνική μας δεν έχει απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ταταρουσάνου με εξαίρεση τη σέντρα - σουτ του Σαλπιγγίδη στο 23'.

Συμπληρώσαμε 35 λεπτά στο ματς. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 10' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρικά.

10' ΓΚΟΛ για την Ρουμανία

9' Πέναλτι για την Ρουμανία

και 1 - 0 για την Ρουμανία 10' ΓΚΟΛ για την Ρουμανία

Ο Μαρικά εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Τσίπσιου από τον Χολέμπας και η Ρουμανία ανοίγει το σκορ.


"Παγωμένο" το "Γεώργιος "Καραϊσκάκης" εξαιτίας της απουσίας του κόσμου από τις εξέδρες...

Για τα όσα είχαν συμβεί στον αγώνα με την Κροατία τον Οκτώβριο του 2011.

Η τιμωρία είχε επιβληθεί μερικές ημέρες μετά από το ματς αλλά στο μεταξύ δεν υπήρχε διοργάνωση της UEFA για να την εκτίσει η Εθνική.

Σέντρα στο ματς...

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την πρώτο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του EURO 2016 κόντρα στη Ρουμανία

Θυμίζουμε πως η αποψινή αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέλεξε στον Πέτρο Μάνταλο στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι λοιπόν, η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός αποτελείται από τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Ντεμπούτο φυσικά και για τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας.

Με στόχο να βρεθεί για τέταρτη σερί φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεκινάει η πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά της διοργάνωσης κόντρα στη Ρουμανία που ψάχνει… ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά την ήττα της από την Εθνική μας στο μπαράζ του περασμένου Νοεμβρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα στην Εθνική μας. Νέος προπονητής, ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι, νέα πρόσωπα, ακόμα και εκπλήξεις πρώτου μεγέθους, όπως η κλήση στην Εθνική Ανδρών του Πέτρου Μάνταλου της ΑΕΚ της Β΄Εθνικής και η χρησιμοποίησή του μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα!

Οι ποδοσφαιριστές της Ρουμανίας έχουν φτάσει στο Φαληρικό Στάδιο και πριν από λίγο έκαναν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικό αποτέλεσμα για τον όμιλο της Εθνικής μας: Ουγγαρία - Β. Ιρλανδία 1-2

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Πρίσκιν στο 75' όμως οι Βορειοϊρλανδοί έφτασαν στην ανατροπή σε διάστημα επτά λεπτών με τον ΜακΓκίν στο 81' και τον Λάφερτι στο 88'.

Όπως όλα δείχνουν η Ρουμανία του Βίκτορ Πιτούρκα θα ξεκινήσει με τους: Ταταρουσάνου, Ρατς, Ταμάς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Χόμπαν, Τσίπτσιου, Πιντίλι, Μαξίμ, Μαρικά και Στάνκου.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Ρατς, Ταμάς, Χόμπαν, Κίρικες, Τσίπσιου, Πιντίλι, Μαρικά, Μαξίμ, Στάνκου, Γκριγκόρε
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ