2014-09-08 05:28:06
Φωτογραφία για Εδεσσα: Μαστροποί εξανάγκαζαν νεαρή Ρουμάνα να εκδίδεται...
Είδε κι έπαθε να ξεφύγει από τα χέρια των μαστροπών που την εξανάγκαζαν με σωματική και ψυχολογική βία να προσφέρει ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής που κρατούσαν οι ίδιοι, αλλά η νεαρή Ρουμάνα τους βρήκε πάλι μπροστά της στην Έδεσσα.

Κι όταν αρνήθηκε να ξαναπέσει στην πορνεία, απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν και την τραυμάτισαν!

Μάλιστα, ο πιο «σκληρός» από τους δυο αδίστακτους μαστροπούς ήταν ένας... 78χρονος που επιτέθηκε οργισμένος στην 26χρονη αλλοδαπή και τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά! Ωστόσο, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τον ίδιο και τον 58χρονο συνεργό του και να καταφύγει στην Ασφάλεια Έδεσσας, όπου κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε, καθώς και όλα όσα είχε τραβήξει στα χέρια των μαστροπών από τον Φεβρουάριο ως τα τέλη Μαΐου που την υποχρέωναν να εκδίδεται σε πελάτες τους οποίους έβρισκαν οι ίδιοι.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών, τα στοιχεία των δραστών ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για μαστροπεία τελεσμένη και σε απόπειρα, εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ