2014-09-08 11:57:00
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα
ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη ενδέχεται να είναι η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο και θα διαπιστώσετε πως όσο και να προσπαθείτε να πάτε με τη ροή δε θα σας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Καθώς πλησιάζει η Πανσέληνος, θα παρουσιαστεί μία κορύφωση σε κάποιο επαγγελματικό θέμα ή ακόμη και υγείας, ευτυχώς όμως θα μπορέσετε να έχετε τουλάχιστον συναισθηματική στήριξη με την παρουσία ενός ατόμου από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον. Μια πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία που σας έχει μπλοκάρει, θα τη μοιραστείτε με το σύντροφό σας και θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τη χαμένη σας γαλήνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δύσκολη κατάσταση θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στον τομέα της εργασίας και παρ όλο που εσείς θα αισθάνεστε ετοιμοπόλεμοι, δε θα χρειαστεί τελικά να σηκώσετε τα μανίκια, καθώς θα διαπιστώσετε πως οι υπόλοιποι γύρω σας δεν έχουν τις ίδιες διαθέσεις. Καλύτερα στοχέψτε σε μια πιο ειρηνική διευθέτηση της κατάστασης που είναι σίγουρα η ασφαλής οδός. Η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος ώστε να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και να παρεξηγήσετε τις προθέσεις των άλλων, οπότε μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην ακούτε όσους σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.


ΔΙΔΥΜΟΙ Καθώς η μέρα χαρακτηρίζεται από μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, κρατήστε ουδέτερη στάση και μη δίνετε έκταση σε τυχόν εριστικές συμπεριφορές των γύρω σας, γιατί δε θα μπορέσετε να απεμπλακείτε εύκολα. Προσπεράστε τις όποιες ασυμφωνίες απόψεων που μπορεί να είναι ακόμη και για απλά καθημερινά πράγματα και επικεντρωθείτε στην εργασία σας καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Συναισθήματα που είχατε για αρκετό καιρό κρυμμένα βαθιά μέσα σας θα έρθουν στην επιφάνεια και θα νιώσετε την ανάγκη να τα μοιραστείτε με έναν δικό σας άνθρωπο (σύζυγο, αδερφό ίσως ακόμη και κάποιο απ τα παιδιά σας).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ιδανική μέρα για διαφήμιση και προώθηση ενός επαγγελματικού σχεδίου που είχατε αρκετό καιρό στο μυαλό σας και που βλέπετε πλέον πως αρχίζει να πραγματοποιείται. Η ανταπόκριση θα είναι θετική και η ανταμοιβή σας θα είναι ηθική αλλά το κυριότερο οικονομική. Διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας με συμφέρουσες εξελίξεις ευτυχώς για σας. Καθώς το τελευταίο διάστημα δεν έχετε αφήσει ούτε λεπτό το σύντροφό σας χωρίς να τον προβληματίζετε με δικά σας θέματα, ασχοληθείτε λίγο και με τις δικές του ανάγκες και κυρίως αναλάβετε κάποια ζητήματα να τα επιλύσετε μόνοι σας γιατί μάλλον τον έχετε κουράσει ΛΕΩΝ

 Αρκετά αυξημένη θα είναι η πνευματική σας διαύγεια και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε άμεσα οποιαδήποτε πρόκληση σας παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς όμως εσείς οι Λέοντες είστε επιρρεπείς σε προβλήματα του πεπτικού συστήματος λόγω του υπερβολικού άγχους που σας χαρακτηρίζει, πάρτε βαθιές ανάσες και μην προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα μέσα σε μια μέρα. Αποφύγετε συναναστροφές με άτομα που σας μαυρίζουν τη διάθεση και σας μεταδίδουν την αρνητική τους ενέργεια και προτιμείστε επαφές με πιο αισιόδοξες και ευχάριστες παρουσίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την υπομονή και ηρεμία για να αντιμετωπίσετε την ένταση των γύρω σας, καθώς η επιρροή της Σελήνης δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Κι επειδή από ήρεμη δύναμη που είστε μπορεί κάλλιστα να πάρετε ανάποδες και να φέρετε τα πάνω κάτω, κάντε και λίγο τους χαζούς και αφήστε να πιστεύουν πως κάποια πράγματα σας περνάν απαρατήρητα. Κατά πάσα πιθανότητα να νιώσετε πως κάποιο άτομο σας έχει γίνει στενός κορσές και εκμεταλλεύεται την γενναιοδωρία σας. Μη χάνετε λεπτό και βγάλτε το απ τη ζωή σας επειγόντως!.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να προλάβετε με νύχια και με δόντια προθεσμίες και να ισορροπήσετε μέσα σε ένα γενικότερο χάος. Η ξαφνική εμφάνιση κι ενός προσώπου από το παρελθόν θα σας προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση και δε θα ξέρετε που να πρωτοστρέψετε την προσοχή σας. Κανονίστε αρχικά τα επαγγελματικά σας ζητήματα και αφήστε τα αισθηματικά για αργότερα μέσα στη μέρα. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε μέσα σας κάποια θέματα αν και στην ουσία εσείς μόνο ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Ή μήπως όχι;…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν θα είναι η αιτία ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή ακόμη και να δώσετε τέλος σε μια σχέση που τελικά δε σας εκφράζει και νιώθετε πως δεν έχετε τις ίδιες προτεραιότητες και ανάγκες. Η τάση που έχετε να δημιουργείτε ίντριγκες ώστε να ξεχνάτε τα προσωπικά σας προβλήματα θα σας φέρει αρκετούς μπελάδες, οπότε κόψτε αυτήν τη συνήθεια και μη μπλέκετε και τους άλλους γύρω σας στο δικό σας γαϊτανάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταιγισμός ιδεών και μια έντονη ανάγκη να τις υλοποιήσετε θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας και καθώς θα είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που σκέφτεστε, σημειώστε τα κάπου γιατί σίγουρα θα σας χρησιμέψουν αργότερα. Συναντήσεις με πρόσωπα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και προς νέες κατευθύνσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε ανοδική πορεία κι αυτό σας κάνει να αισθάνεστε μια σιγουριά και μια δύναμη πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Απολαύστε αυτήν την αίσθηση γιατί δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά αυξημένη θα είναι η διαίσθησή σας σήμερα και πιθανότατα να συναντήσετε κάποιο άτομο που σκεφτήκατε από νωρίς το πρωί. Αυξημένη θα είναι δε και η τάση σας να παρανοήσετε ορισμένα πράγματα, οπότε μην πανικοβάλλεστε και φρικάρετε προτού εξετάσετε τα γεγονότα. Η επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα είναι κάτι που το απαιτεί η σημερινή μέρα μιας και η διάθεσή σας έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μην είστε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν κυρίως σήμερα και γενικά ότι έχει σχέση με δάνεια, λογαριασμούς και άλλα τέτοιου είδους εφιαλτικά ζητήματα. Καθώς είστε και σε μια μυστήρια ψυχολογική διάθεση εξαιτίας της Σελήνης, θα έχετε έντονα την εντύπωση ότι βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί. Η ανάγκη σας να τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει, ίσως σας οδηγήσει σε ενέργειες που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα σας, οπότε μην προσπαθείτε άδικα να παραστήσετε κάτι που δεν είστε και φροντίστε απλά να είστε ο εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Ορίστε το πλαίσιο των κινήσεών σας και αντιδράστε απέναντι σε περιορισμούς, με τρόπο όμως, ώστε να μην έρθετε σε ανεπανόρθωτη ρήξη με άτομα που αργότερα μπορεί να έχετε ανάγκη. Αν είστε ευέλικτοι και προσεχτικοί στα λόγια σας θα καταφέρετε στο τέλος να τους φέρετε με τα νερά σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας αν έχετε αυτήν την προδιάθεση, απ΄την άλλη αν νιώθετε πραγματικά την ανάγκη, μην το καταπιέζετε και βιώστε το χωρίς να αισθάνεστε άβολα με αυτό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ