2014-09-08 13:51:21
Φωτογραφία για Σκάvδαλο ανακάλυψε ο Ψινάκης; Ο «Γιώργος Ονειροπαρμένος» και η «Μαρία Φαντασμένη» του δήμου Μαραθώνα
«Οσμή σκανδάλου» στο δήμο Μαραθώνα με πρωταγωνιστές δύο υπαλλήλους Μετά την καταγγελία υπαλλήλου του Δήμου Μαραθώνα ότι μια ημέρα πριν την ορκωμοσία του Ηλία Ψινάκη, αφαιρέθηκαν και σβήστηκαν έγγραφα από τους υπολογιστές της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, μια νέα περίεργη υπόθεση μπήκε στο «στόχαστρο» των ανδρών του τμήματος Ασφάλειας Νέας Μάκρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο υπάλληλοι του Δήμου που υπηρετούν σε νευραλγικές θέσεις είχαν στήσει κομπίνα με το πρωτόκολλο του Δήμου.

Πως λειτουργούσε η κομπίνα

Οι δύο υπάλληλοι κρατούσαν ανοικτούς αριθμούς πρωτοκόλλων τους οποίους χρησιμοποιούσαν για να δικαιολογούν αποφάσεις κι εντολές, ενδεχομένως και παραστατικά και τιμολόγια, στην περίπτωση που αυτά δεν είχαν περάσει από καμία υπηρεσία και ήταν παράνομα.

Ο ρόλος του «ονειροπαρμένου» και της… «φαντασμένης»

Οι δύο υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν τα ψευδώνυμα «Γιώργος Ονειροπαρμένος» και «Μαρία Φαντασμένη» και μέσω αυτών των ευφάνταστων ονομάτων, κρατούσαν τους αριθμούς πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον των δύο υπαλλήλων έχει ασκηθεί δίωξη ενώ το απόγευμα ο Δήμαρχος Μαραθώνα θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει και για τις δύο περιπτώσεις. -
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ