2014-09-08 14:20:19
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!
Αποφασισμένοι να μην αφήσουν ακόμα μία χρονιά να κυλήσει χωρίς τίτλο είναι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπράιαν Ντάνστον.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν πέρυσι να γευθούν τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου. Φέτος θέτουν ως βασικό στόχο την επιστροφή τους στην κορυφή της Basket League ΟΠΑΠ, όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» ο Αμερικανός σέντερ.

«Οι οπαδοί δεν περιμένουν κάτι λιγότερο από αυτό που θέλω κι εγώ. Μόνο τίτλους. Εάν διαλέγαμε έναν τίτλο θα ήταν ασφαλώς το πρωτάθλημα. Όμως, δεν διαλέγουμε. Θέλουμε παντού την πρωτιά. Θα είναι αποτυχία εάν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τρόπαια φέτος, ειδικά δηλαδή το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κατορθώσουμε και να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στην πρωτιά. Υπάρχουν οι δυνατότητες, η όρεξη, η επιθυμία, οι προϋποθέσεις. Θα είμαστε από το ξεκίνημα της χρονιάς αποφασιστικοί. Είναι για όλους μας στοίχημα, είναι κάτι πολύ σημαντικό να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».


Είπε ακόμα Για την περσινή σεζόν, που κύλησε χωρίς τίτλο, και το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, το περσινό μας πείραξε, είμαστε προετοιμασμένοι. Το περσινό έμεινε πίσω. Είχαν τρόπο να μας αποσυντονίσουν, έπαιξαν σε αργό τέμπο. Θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι αυτό που έρχεται, έστω και για το Κύπελλο, έστω και νωρίς πολύ. Πάντοτε τα μεταξύ μας ντέρμπι είναι δυνατές μάχες. Θέλω τίτλους και νίκες και αυτό θα επιδιώξουμε φέτος. Ξέρουμε τι δεν πήγε καλά παλιότερα και θα τα διορθώσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχω συμπαίκτες όπως ο Σπανούλης, που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα».

Για τον Παναθηναϊκό και το νέο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Ο μεγάλος αντίπαλός μας στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός, άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ, τούς ξέρουμε, πάντα είναι δύσκολα τα ντέρμπι, αλλά θα παλέψουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Δεν αλλάξαμε πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα μας, αυτό είναι καλό, ο Χάντερ προσαρμόζεται και μπορούμε άνετα να παίξουμε και μαζί στην ίδια πεντάδα. Θα έχουμε δυνατή συνεργασία. Μας λείπουν αρκετοί λόγω Μουντομπάσκετ, ο Λαφαγέτ, ο Πρίντεζης, ο Σλούκας, ο Μάντζαρης. Τους περιμένουμε κι όταν θα είμαστε όλοι μαζί η ομάδα θα δέσει όπως θέλουμε. Μακάρι να ήμουν κι εγώ σε μια τέτοια διοργάνωση, αν μπορούσα με τις ΗΠΑ, βέβαια. Είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ελλάδα, κατά μία έννοια αισθάνομαι Έλληνας, από μία μεριά, αλλά δεν ξεχνάω φυσικά, την προέλευσή μου».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι θα γίνει μελλοντικά και για το συμβόλαιό μου, που λήγει του χρόνου. Έχω φιλοδοξίες, αλλά κοιτάω μόνο πώς να κερδίζω με τον Ολυμπιακό και το πώς θα εξελιχθεί η σεζόν με τον τρόπο που πρέπει. Θέτω μικρούς και κοντινούς στόχους, δεν κοιτάζω κάτι που είναι μακρινό. Εάν είμαστε όλοι όπως πρέπει θα ξαναφέρουμε επιτυχίες στην ομάδα κι αυτό μόνο καλό θα είναι για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά. Νιώθουμε την πίεση, την απαίτηση κι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ