2014-09-08 20:16:11
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ... ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ
Με εξαίρεση τον Ντοσεβί, οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν την Τετάρτη (10/9) στο Ρέντη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους τόσο για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και για εκείνο με την Ατλέτικο.

Με μοναδική εξαίρεση τον Γάλλο εξτρέμ, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος πάντως είναι εκτός λίστας Champions League και έχει παιχνίδι με την εθνική ομάδα του Τόνγκο, οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δώσουν το "παρών" στην προπόνηση της Τετάρτης (10/8) στο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα δύο επόμενα παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έχει αγώνα με τη Σουηδία, ο Παϊτίμ Κασάμι με την Ελβετία , ο Ιμπραχίμ Αφελάι με την Ολλανδία, ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη Νορβηγία. Όλοι τους βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ για τους δύο προσεχείς αγώνες του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (13/9, 20:30) θα υποδεχθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" τον ΟΦΗ, γα την 3η αγωνιστική της SuperLeague, ενώ την Τρίτη (16/9) οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους στους φετινούς ομίλους του Champions League, αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Ναό". Σκοπός το "δύο στα δύο" και ο Μίτσελ θέλει πανέτοιμους τους ποδοσφαιριστές του για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ