2014-09-09 11:51:48
Φωτογραφία για Προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στη Πάτρα
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του... Δήμου της Πάτρας, γνωστοποιείται η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της συμβολής των οδών Ελ. Στρατιώτου και Λευκωσίας, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Αποχέτευση Λυμάτων Δ. Κοινότητας Ρίου Δήμου Πατρέων» της ΔΕΥΑΠ.

Λόγω του ανωτέρω έργου θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από τις 11 έως 16 Σεπτεμβρίου:

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της ανατολικής και δυτικής πλευράς της οδού Αθηνών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πέντε Πηγαδίων και Αρχ. Μακαρίου, με τοποθέτηση, εκ μέρους του αναδόχου, απαγορευτικών πινακίδων Ρ-40 και χάραξη κίτρινης διαγράμμισης.

-Αμφιδρόμηση της οδού Αθηνών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αρχ. Μακαρίου και Λεμεσού.

-Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, πλην των αστικών λεωφορείων, επί της οδού Αθηνών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λεμεσού και Αρχ. Μακαρίου, με κατεύθυνση κυκλοφορίας από την οδό Λεμεσού προς την οδό Αρχ. Μακαρίου.

-Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 και Νο 9 προς Αγυιά, Πανεπιστήμιο αντίστοιχα, θα διέρχονται μέσω των οδών: Αγ. Ανδρέου, Νόρμαν, Αθηνών, Αρχ. Μακαρίου, Ελ. Στρατιώτου κ.λπ., ενώ προς κέντρο της Πάτρας θα διέρχονται μέσω των οδών Ελ. Στρατιώτου, Διαγόρα, Αθηνών, Λεμεσού, Ελ. Στρατιώτου κ.λπ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ