2014-09-09 15:47:23
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Πάγια είναι η άποψη του Μίτσελ σχετικά με τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού και δεν είναι λίγες οι φορές οι οποίες έχει δώσει την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με την πρώτη ομάδα προκειμένου να αρχίσουν να... «ψήνονται».

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε η χθεσινή προπόνηση για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να έχει στο πρόγραμμα τους Βούρο, Βέργο, Σάλιακα και Βατουσιάδη.

Και οι τέσσερις παίκτες τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, ο οποίος θέλει να τους βάζει σιγά σιγά στο κλίμα και την «πίεση» της πρώτης ομάδας προκειμένου κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουν αποκομίσει τις εμπειρίες που χρειάζονται και να εμφανιστούν έτοιμοι. Κάτι που δεν ισχύει μόνο για τους προαναφερθέντες, αλλά για όλους τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Βέβαια ο Μίτσελ δεν το κάνει μόνο για αυτό, καθώς σκοπός του είναι να μελετάται η βελτίωσή τους σε διάφορους τομείς, αλλά και να κάνουν πιο σκληρές προπονήσεις. Εμμένει λοιπόν στην άποψή του ο Ισπανός τεχνικός να επενδύει στα νέα παιδιά της ομάδας και πολλές από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα έχουν την παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ