2014-09-09 20:20:21
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Η... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ 11ΑΔΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Οι Ισπανοί έχουν αρχίσει τη... μελέτη του Ολυμπιακού, ενώ κάνουν εκτιμήσεις για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Μίτσελ, αλλά και το πλασάρισμα στον όμιλο.

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πως αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό τα ισπανικά ΜΜΕ, μεταφέροντας και κλίμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Καταρχήν ασχολούνται με το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού με τους Ισπανούς. Τα ΜΜΕ της χώρας παρουσιάζουν μία ενδεκάδα με... εκπλήξεις. Με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Ομάρ δεξιά, τον Μαζουάκου αριστερά και τους Μποτία και Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα έχουν τον Εντινγκά και τον Φουστέρ (η μία έκπληξη), επιτελικό χαφ τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, στα δύο άκρα τον Κασάμι (η άλλη έκπληξη αν και ο Ελβετός διεθνής παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης) και τον Αφελάι και μοναδικό προωθημένο τον Διαμαντάκο.

Έχουν κάνει δηλαδή μία διαφορετική προσέγγιση σε θέσεις-κλειδιά απ' όλα όσα προκύπτουν για την βασική ερυθρόλευκη ενδεκάδα, μέχρι στιγμής.


Όσο για τις εκτιμήσεις και τις αναφορές για τον Ολυμπιακό; «Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ξέρουν πολύ καλά πως για το πρώτο παιχνίδι έχουν να διαχειριστούν τον παράγοντα έδρα. Το Καραϊσκάκη είναι ένα καυτό γήπεδο με φανατικό και παθιασμένο κόσμο. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στο τιμόνι του για άλλη μία σεζόν παραμένει μία καλή ομάδα, παρά τις αποχωρήσεις που είχε.

Όμως θα του είναι δύσκολο να κοντράρει στα ίσα ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους και ενώ έχει χάσει παίκτες σαν τον Μανωλά, τον Σάμαρη και τον Κάμπελ. Κοίταξε να καλύψει τις απώλειές του με ποδοσφαιριστές όπως ο Αμπιντάλ, ο Μποτία, ο Αφελάι και ο Κασάμι. Ένας από τους μεγάλους του αστέρες είναι Ισπανός.

Ο γκολκίπερ Ρομπέρτο που θα γυρίσει φέτος στο παλιό του... σπίτι, την έδρα της Ατλέτικο, το 'Βιθέντε Καλντερόν'. Το συμπέρασμα είναι πως για τον Ολυμπιακό τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους στον όμιλο. Λογικά όμως θα τερματίσει τρίτος», επισημαίνει το... σκάουτινγκ των Ισπανών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ