2014-09-09 23:10:05
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ... ΓΚΑΝΑ Ο ΝΤΟΣΕΒΙ!
Δεν κατάφερε τελικά να λυθεί το γραφειοκρατικό πρόβλημα για τον Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος αναμένεται να χάσει και το ματς του Τόγκο με τη Γκάνα! Ουσιαστικά... άσκοπο ταξίδι και μεγάλη ταλαιπωρία για τον παίκτη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, o Ντοσεβί περίμενε από την FIFA την έγκριση της αλλαγής της εθνικότητάς του. Όμως τα δεδομένα που υπήρχαν πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Γουινέα δεν άλλαξαν ούτε πριν την αναμέτρηση με τη Γκάνα στην έδρα του Τόγκο. Τα απαιτούμενα χαρτιά για τον παίκτη του Ολυμπιακού δεν έφτασαν -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τπυ "gazzetta.gr"- στην Ομοσπονδία, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ματιέ Ντοσεβί δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στους Γκανέζους.

Η απογοήτευση για τον παίκτη είναι μεγάλη, σε σημείο που να φέρεται διατεθειμένος να μην αποδεχθεί ξανά την πρόσκληση της Εθνικής ομάδας του Τόγκο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Είχε λάβει τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων πως δεν θα είχε άλλα ζητήματα με τα χαρτιά του, κάτι που δεν ίσχυσε. Εκτός αυτού με δεδομένο πως ήδη έχασε το παιχνίδι με την Γουινέα και λογικά θα απωλέσει και αυτό με τη Γκάνα, έκανε ένα άσκοπο αλλά και μεγάλο ταξίδι στην Αφρική.


Ταλαιπωρήθηκε σημαντικά χωρίς αντίκρισμα, κάτι που σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα στον σχεδιασμό του Μίτσελ για τη συνέχεια, καθώς υπολογίζει τον παίκτη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα ο Ντελβίν Εντινγκά θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική του Κονγκό και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ