2014-09-09 23:30:35
Φωτογραφία για Σε άνοδο τα videos στο Facebook
Μπορεί να μην είναι YouTube, αλλά οι χρήστες του Facebook φαίνεται ότι δείχνουν μία σαφή προτίμηση προς τα διαδικτυακά βίντεο, καθώς παρακολουθούν κατά μέσο όρο 1 δισεκατομμύριο βίντεο την ημέρα στο κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Facebook, από τον Μάιο έως και τον Ιούλιο του 2014 σημειώθηκε ανάπτυξη της τάξης του 50% στην θέαση βίντεο, με το σύνολο των χρηστών να φτάνει στον αριθμό ρεκόρ του 1 δισεκατομμυρίου views μέσα σε μία τυπική μέρα χρήσης του Facebook. Μάλιστα, η πλειοψηφία των βίντεο εμφανίζεται σε mobile οθόνες.

Ένα από τα στοιχεία που εισάγει το Facebook στο κομμάτι της αναπαραγωγής βίντεο είναι την προβολή των πόσων views έχει σημειώσει ένα βίντεο, ένα στοιχείο που θυμίζει ξεκάθαρα το YouTube. Αυτό θα συμβαίνει τόσο στα βίντεο που ανεβάζουν δημοσίως οι απλοί χρήστες όσο και οι σελίδες, σε μια προσπάθεια να προωθηθούν περισσότερο τα δημοφιλή βίντεο.

Οι κινήσεις του κοινωνικού δικτύου να επιτρέπει την αυτόματη αναπαραγωγή, τις προτάσεις των σχετικών βίντεο με ό,τι έχει ήδη παρακολουθήσει ο χρήστης και τα αναλυτικά στατιστικά που έχουν στη διάθεσή τους όσοι ανεβάζουν σχετικό περιεχόμενο στο Facebook είναι μερικές από τις κινήσεις που έχουν συντελέσει στην άνοδο που παρατηρείται στα βίντεο στο πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ