2014-09-10 11:20:24
Φωτογραφία για Ο ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΑΜΙ
Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι αναμφίβολα παίκτης που με την έλευσή του στον Ολυμπιακό προσφέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή, ενώ ήδη έχει δείξει και την έφεσή του στο σκοράρισμα έχοντας δύο γκολ στα ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος.

Στα πλάνα του Μίτσελ για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως είναι φυσικό, ο Ελβετός αποτελεί ένα από τα ερυθρόλευκα όπλα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους Ισπανούς, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων να τον προορίζει για διπλό ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Από τη μια ο Μίτσελ περιμένει από τον Κασάμι να ενισχύσει ανασταλτικά τον Εντινγκά που θα είναι λογικά το καθαρό 6άρι του Ολυμπιακού και από την άλλη να δίνει ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας και να βοηθάει και οργανωτικά τον Ντομίνγκεζ.

Ο Μίτσελ περιμένει από τον Κασάμι να μπορέσει να βγάλει την ενέργεια που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, βάζοντας δύσκολα στην ισπανική μεσαία γραμμή και παράλληλα προσφέροντας μια ακόμη επιθετική επιλογή.

Σαφέστατα ο Μίτσελ έχει ήδη στο μυαλό του την ενδεκάδα για τον αγώνα με την Ατλέτικο, με την τριάδα Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκεζ να παίζει καθοριστικό ρόλο στο κατά πόσον ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ελέγχξει τον ρυθμό και να πάει το παιχνίδι στο δικό του τέμπο, κόντρα στο πλάνο των πρωταθλητών Ισπανίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ