2014-09-10 12:46:51
Φωτογραφία για Θερινό Χάραμα: H προσφορά για το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία Αρβανιτάκη - Πρωτοψάλτη
Μια από τις πιο όμορφες συναυλίες του καλοκαιριού με τις εκπληκτικές επί σκηνής Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη, με το ολόγιομο φεγγάρι και τους πολυπληθείς πατρινούς φίλους τους, σταμάτησε πρόωρα μετά από μία ώρα και δέκα λεπτά από απρόβλεπτη καταιγίδα.

Τίποτε δεν έδειχνε ότι μια ηλιόλουστη μέρα και μια φεγγαρόλουστη βραδιά, θα μετατρεπόταν μέσα σε λίγα λεπτά σε μια έντονη μπόρα διαψεύδοντας και τις πιο έγκυρες υπηρεσίες πρόβλεψης του καιρού. Είκοσι λεπτά έφτασαν για να μπει πρόωρο τέλος σε αυτήν την υπέροχη μουσική βραδιά, στενοχωρώντας πρώτα τις δύο κυρίες στη σκηνή, οι οποίες μέχρι να βραχούν εντελώς παρέμειναν και τραγουδούσαν στον επίσης μουσκεμένο κόσμο, ελπίζοντας ότι όλοι μαζί θα αποτρέψουν αυτό το απρόβλεπτο και έντονο καιρικό φαινόμενο, που λες και στήθηκε ακριβώς μόνο επάνω από τον ουρανό του Θερινού Χαράματος.

Ο κόσμος που δεν έφυγε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, είχε την ευκαιρία λίγο αργότερα να απολαύσει την Άλκηστις και την Ελευθερία, οι οποίες με μία κιθάρα συντροφιά και χωρίς μικρόφωνα χάρισαν το "Παράπονο" του Οδυσσέα Ελύτη και του Δημήτρη Παπαδημητρίου και το "Η σωτηρία της ψυχής" της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τον ικανοποιήσουν και να τον ευχαριστήσουν.


Και η βραδιά έκλεισε με την ατάκα πατρινού φίλου, ο οποίος ζήτησε από τις δύο κυρίες να τραγουδήσουν "Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά βροχή", παραφράζοντας ελαφρά το "Χειροκρότημα" της Λίνας Νικολακοπούλου και της Δήμητρας Γαλάνη κάτι που προκάλεσε τις επευφημίες και το χειροκρότημα τόσο των δύο κυριών αλλά και του κόσμου.

Το Θερινό Χάραμα θέλοντας να ευχαριστήσει και να αποζημιώσει τον κόσμο που τόσο στήριξε την συναυλία αλλά δεν την γεύτηκε μέχρι τέλους, προσφέρει την τελευταία βραδιά λειτουργίας του χώρου, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, σε όσους έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου της συναυλίας έκπτωση 50% στην φιάλη εάν κλείσουν τραπέζι ή ένα δωρεάν ποτό στα μπαρ.

Τέλος ευχαριστεί την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Πατρέων και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Παράρτημα Πάτρας - Τομέας Σαμαρειτών για την πολύτιμη συνδρομή τους, στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ