2014-09-10 15:32:32
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η NOVA
Στο περιθώριο της παρουσίας της συνεργασίας Παναθηναϊκού & Nova έγινε γνωστό πως η συνδρομητική τηλεόραση συζητά και με τον Ολυμπιακό, αλλά και η εγκαινίαση ζώνης 5 αναμετρήσεων με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 κάθε Σάββατο.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Forthnet, Κατερίνα Κασκανιώτη, απέφυγε να μιλήσει περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, αλλά παραδέχθηκε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Το ενδεχόμενο deal και με τον έτερο «αιώνιο» αντίπαλο θα δώσει στη συνδρομητική τηλεόραση τον απόλυτο έλεγχο της Α1, αφού ήδη έχει τα δικαιώματα για τις υπόλοιπες 13 ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορία.

Αυτό ήδη της προσφέρει τη δυνατότητα ζώνης με παράλληλη μετάδοση 5 αναμετρήσεων, πλην «αιωνίων» λόγω και των υποχρεώσεών τους στην Ευρωλίγκα (κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή), οι οποίες θα κάνουν τζάμπολ στις 17:00 κάθε Σάββατο. Η λεπτό προς λεπτό μετάδοσή τους θα γίνεται μέσω μία συχνότητας, ενώ μία εξ αυτών των αναμετρήσεων θα 'χει πλήρη μετάδοση από δεύτερο κανάλι της ψηφιακής πλατφόρμας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ