2014-09-10 18:14:52
Φωτογραφία για Πρότειναν στον Γιώργο Καραγκούνη να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα μετά την ήττα από την Ρουμανία
Μετά την απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας απέναντι στη Ρουμανία την περασμένη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2014, στην πρεμιέρα του νέου προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιχειρούν να επιστρατεύσουν τον εμβληματικό αρχηγό, τον 37χρονο Ηλείο στην καταγωγή διεθνή μας ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραγκούνη όχι για επιστροφή στα γήπεδα - τελευταίο του ματς με τα γαλανόλευκα ήταν το δραματικό παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα στους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας- αλλά για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο του Ιταλού τεχνικού με τους διεθνείς.

Ο Ρανιέρι όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ο οποίος από την πλευρά του ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο 37χρονος Έλληνας άσος, που μετρά 139 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος, υπογράμμισε σύμφωνα πάντα με το σάιτ της εφημερίδας τα Νέα, πως προτεραιότητά του αυτό το διάστημα είναι η εύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο αφού θέλει να παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο
. Ο Καραγκούνης υπογράμμισε ότι αν δε βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, τότε θα μελετήσει την πρόταση της Ομοσπονδίας για την συνεργασία με τον νέο προπονητή Ρανιέρι που διαδέχθηκε τον Φερνάντο Σάντος.

O Ρανιέρι στο μεταξύ αναμένεται να έχει τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο Φερνάντο Σάντος στο συνέδριο της UEFA και της FIFA, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2014.

Να θυμίσουμε ότι η εθνική μας στον πρώτο αυτό αγώνα στα προκριματικά για το Euro 2016 στην Γαλλία, έχασε 1-0 από την Ρουμανία, στην Αθήνα, στο άδειο από φίλαθλους στάδιο Καραισκάκη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ