2014-09-10 18:40:30
Φωτογραφία για ΡΕΚΟΡ... ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ!
Σε χρόνια οικονομικής κρίσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καταφέρει να συνδυάσει τις επιτυχίες της στους αγωνιστικούς χώρους με... άνθιση και στα οικονομικά της, καθώς ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια των «ροχιμπλάνκος»!

Μτά την περσινή σούπερ σεζόν, κατά την οποία η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ ήταν φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπήρξε αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ η Ατλέτικο έκανε ρεκόρ στις εγγραφές νέων μελών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", η ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε να δώσει 44.000 εισιτήρια διαρκείας, ενώ στις εγγραφές νέων μελών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς έφτασε τις 71.000! Αυτός ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ακόμη και την δεκαετία του ’70, που η ισπανική ομάδα... πετούσε, κατακτώντας πρωταθλήματα, το σύνολο των μελών δεν ξεπερνούσε τα 58.000.

Αυτό που έχει ξεχωριστή σημασία είναι πως από τα 71.000 μέλη το 21,8% είναι παιδιά κάτω των 12 ετών και το 20% γυναίκες! Στοιχεία που δείχνουν πως και στον συγκεκριμένο κομμάτι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Βέβαια, το να μαγνητίζει τον κόσμο η αγαπημένη του ομάδα στην Ισπανία παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, όπως η γενικότερη -σε υψηλό επίπεδο- εικόνα του πρωταθλήματος, φυσικά και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους φιλάθλους σε όλα τα επίπεδα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ