2014-09-10 19:42:47
Φωτογραφία για Το ACTION 24 στη WEBER SHANDWICK!
Η Weber Shandwick ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24. Η μοναδική αμιγώς πολυεθνική εταιρεία στην Ελλάδα ανέλαβε να παρέχει στο ανανεωμένο τηλεοπτικό κανάλι, εξειδικευμένες υπηρεσίες Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Μεταξύ άλλων θα παρέχει υποστήριξη σε θέματα Γραφείου Τύπου, Event Management και Sponsorship Management.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Managing Director της Weber Shandwick Athens Δημήτρης Μιχόπουλος, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με το ACTION 24, το οποίο φέτος εμφανίζεται ιδιαίτερα ανανεωμένο, ενισχυμένο τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε περιεχόμενο. Σε επίπεδο υπηρεσιών επικοινωνίας, στόχος μας είναι να συνδράμουμε  αποτελεσματικά στο βασικό στόχο του νέου προγράμματος του ACTION 24: Να γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια».

Σχετικά με τη Weber Shandwick


Η Weber Shandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 81 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της Weber Shandwick (thinkers, strategists, analysts, producers, designers, developers and campaign activators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με ιδιαίτερο αντίκτυπο δουλειά της, ανάμεσα τους το «2014 Ad Age A-List Agency», καθώς και τέσσερα «2013 Cannes Lions». Έχει χαρακτηριστεί ως «PRWeek’s International Consultancy of the Year», «τhe Holmes Report’s Best Healthcare Consultancy in the World» το 2013, ενώ έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων για τις συνθήκες εργασίας των ανθρώπων της. Η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications   crisis management media relations, press office,  life style marketing, events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ