2014-09-11 08:51:09
Φωτογραφία για Αυτή η... κυβέρνηση δεν έχει... το Θεό της
Αγαπητό Tromaktiko,

Αυτή η Κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά δεν... έχει το Θεό της Άκουσα στην ΔΕΘ τον Πρωθυπουργό της χώρας να ... λέει ότι άμεσα θα εφαρμόσει τις Δικαστικές απόφάσεις και θα αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις των δύσμοιρων ενστόλων που μη δυνάμενοι να αντιδράσουν αφού δεν έχουν το δικαίωμα της απεργίας στην κυριολεξία ΠΕΙΝΑΝΕ μετά τις απανωτές μειώσεις!

Από την άλλη αυτοί προσφεύγοντας στην επιτροπή συμμόρφωσης πήραν την απάντηση από τον υπουργό οικονομικών ότι δεν είχε προβλεφθεί από τον προϋπολογισμό του 2014 ούτε από το μεσοπρόθεσμο του 2015-2018 και αναμείνατε! 

Θα το συζητήσουν λέει με την τρόικα και την συνέχεια την ξέρετε ... θα βγάλουν ένα νομοθετικό διάταγμα ... και δεν θα δώσουν ούτε λίγα ψίχουλα!

Όταν ήταν όμως να τα πάρουν δεν έχασαν ούτε μήνα από την ημέρα που το ανακοίνωναν τα κρατούσαν καθυστερούμενα με δόσεις!

Αυτό είναι το Ελληνικό κράτος κύριοι ένστολοι αυτόν τον Πρωθυπουργό Υπηρετείτε ... να τον χαίρεστε ... και μην μετράτε τους ψήφους των ενστόλων κύριοι της κυβέρνησης την επόμενη φορά στις εκλογές! Θα τρίβετε τα μάτια σας 

Θα έχουν απόλυτο δίκιο και ... θα χαρώ αν σας μαυρίσουν!

Δεν προσέχετε το σπίτι σας, και θα ... πέσει και θα σας ...πλακώσει!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ