2014-09-11 09:50:45
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ «ΚΑΔΡΟ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ...
Η προτίμηση του Ολυμπιακού στην ξένη μεταγραφική αγορά δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους στραμμένα στη Super League, βάζοντας στο στόχαστρό τους ταλέντα που μπορούν να αναδειχθούν στο απώτερο μέλλον.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο των πρωταθλητών και θα τους παρακολουθούν στενά.

Ενας εξ αυτών -όσο κι αν ακούγεται παράξενο λόγω ηλικίας- είναι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Λημνιός του Ατρόμητου, ο οποίος φέτος έγινε επαγγελματίας υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο!

Για τον πιτσιρικά από τον Βόλο με το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο (η μητέρα του κατάγεται από τη Βραζιλία) τα κολακευτικά σχόλια είναι πολλά και θα περάσει από το μικροσκόπιο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι βεβαίως ευελπιστούν πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής από την ομάδα του.

Πιο πολλές ελπίδες βεβαίως να τον δουν αγωνιζόμενο έχουν για τον 21χρονο -διεθνή με τις ελπίδες- Σέρβο Λούκα Μιλούνοβιτς του Πλατανιά, ο οποίος μετρά συμμετοχές με τον Ερυθρό Αστέρα, απ' όπου και τον απέκτησαν οι Χανιώτες.

Ο Μιλούνοβιτς μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις ικανότητές του. Για τον Σέρβο, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν από τον Γενάρη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ