2014-09-11 10:30:45
Φωτογραφία για Ε. Μενεγάκη: Ποιοί είναι οι καλεσμένοι της για την πρώτη εκπομπή;
Η προγραμματισμένη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στις 29 Σεπτεμβρίου γεννά απορίες σχετικά με τα ονόματα που έχει καλέσει στην πρώτη εκπομπή της για τη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το επικρατέστερο όνομα για πρώτη της καλεσμένη είναι η φίλη και κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού με την οποία έχουν αποκατασταθεί οι μεταξύ τους σχέσεις. Επίσης, η καλοκαιρινή ανακοίνωση της Τζένης και του Πέτρου για το διαζύγιο τους, την τοποθετεί αυτόματα στην κορυφή της λίστας για πρώτη καλεσμένη, αφού λόγω του γεγονότος, θεωρείται ότι θα χαρίσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή και στη φίλη της Ελένη.

 Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επιθυμητοί καλεσμένοι για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη είναι αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η εγκυμονούσα Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Δούκισσα Νομικού! Βέβαια, ο κεντρικός καλεσμένος για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν έχει ακόμα "κλειδώσει", οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή!
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ