2014-09-11 21:08:25
Φωτογραφία για Οι πέντε λόγοι για να προτιμήσετε το iPhone 6 plus
Η Apple για πρώτη χρονιά φέτος τόλμησε να κυκλοφορήσει ένα νέο iphone στις 5.5 ίντσες θέλοντας να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στις μεγάλες οθόνες Το νέο αυτό iphone το plus όπως λέγεται μπορεί να είναι δελεαστικό αλλά η υψηλή τιμή του που φτάνει σχεδόν την τιμή ενός MAC Air το κάνει σχετικά απαγορευμένο" για τον μέσο χρήστη.

Ποιοι όμως θα ήταν οι βασικοί λόγοι για να το αποκτήσετε?

Ξεχώρισα πέντε λόγους που ίσως να σας έκανε το σκέφτηκε καλύτερα.

1 Η μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο βολική για τα παιχνίδια και την ανάγνωση

Η μεγαλύτερη οθόνη σας δίνει την δυνατότητα να το χειρίζεστε πιο εύκολα και να διαβάζετε πιο ξεκούραστα

2 Πιο ευκρινής οθόνη Και τα δύο smartphones είναι εξοπλισμένα με μια νέα γενιά οθονών, που δημιουργήθηκαν από την τεχνολογία IPS LCD και καλύπτονται με ιονισμένο γυαλί. Η Apple έχει δηλώσει ότι το νέο iPhone 6 έχει "απίστευτα φωτεινές" οθόνες που ταιριάζουν ακριβώς με το χρώμα σχεδίου του sRGB. Μέσα από τη χρήση των βασικών LCD smartphones έχουν την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν την ακρίβεια των χρωμάτων.


Η ανάλυση του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus είναι  1334 x 750 και 1920 x 1080 αντίστοιχα. Λόγω αυτού, το 6 Plus εχει περισσότερη  πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα - 326 ppi και 401 ppi. 

3 μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Μια βασική πτυχή, όταν επιλέγουν ένα μοντέλο για πολλούς θα είναι το θέμα της αυτονομίας. Το iPhone 6 Plus είναι ένα πιο ευρύχωρο με το θέμα της μπαταρίας. Η διάρκεια του χωρίς επαναφόρτιση της "fableta" είναι 24 ώρες χρόνο ομιλίας σε 3G. Η Apple υπόσχεται μέχρι 16 ημέρες χρόνο αναμονής έως και 12 ώρες χρήση του web surfing μέσω 3G, LTE και Wi-Fi, έως και 14 ώρες χωρίς διακοπή αναπαραγωγής βίντεο και 80 ώρες μουσικής ακρόασης.

Όσο για το iPhone 6, η κατάσταση είναι κάπως χειρότερη από 14 ώρες χρόνου ομιλίας χωρίς επαναφόρτιση  για 10 ημέρες σε αναμονή, 10 ώρες web surfing σε 3G / LTE και 11 ώρες Wi-Fi, βλέποντας βίντεο 11 και 50 ώρες μουσικής ακρόασης. 

4 οπτικός σταθεροποιητής εικόνας  Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus εξακολουθούν να έχουν  μια 8-megapixel κάμερα, αλλά με ένα νέο αισθητήρα.Η κάμερα διαφέρει περισσότερο από δύο φορές γρήγορη στην αυτόματη εστίαση σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η λήψη βίντεο σε 1080p μπορεί να πάει στα 30 ή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, και αργή-κίνηση - σε 120 ή 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Στην περίπτωση του 5,5-ιντσών μοντέλου, ο χρήστης λαμβάνει τη νέα λειτουργία OIS. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε  καλύτερες και πιο καθαρές εικόνες.

5 Νέα Χαρακτηριστικά Interface Το iphone 6 plus έχει έναν ακόμη λόγο να κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς έχει δανειστεί χαρακτηριστικά από το ipad mini όπου μπορείτε να περιστρέψετε οτιδήποτε εμφανίζοντας σε δύο μέρη η ακόμη και το πληκτρολόγιο του.

Μάλιστα φήμες θέλουν το iphone 6 plus να έχει 2GB μνήμης Ram αλλά αυτό ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ