2014-09-11 23:54:04
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΗΝ  ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Ο Μίτσελ ετοιμάζεται να ρίξει στη... μάχη με τον ΟΦΗ τον Μιλιβόγεβιτς και ενώ τον υπολογίζει και για την Ατλέτικο.

Ο Ισπανός τεχνικός όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει καταφέρει να κάνει πλήρεις δοκιμές ενόψει ΟΦΗ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως έχοντας παίκτες με προβλήματα τραυματισμών αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν είναι ακόμα στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας προσαρμόζει ανάλογα τα πλάνα του και σε πρώτη φάση για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Το σίγουρο είναι πως θέλει να δει την κατάσταση κάποιων παικτών, μταξύ των οποίων και των Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο ενώ τον πρώτο λόγο για την αμυντική διάταξη το έχουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου. Εάν ο Μποτία δεν είναι στο 100% θα ξεκινήσει αντ' αυτού ο Αυλωνίτης. Ο Σιόβας γύρισε, όμως με τόσες λίγες προπονήσεις που θα έχει κάνει με τον ΟΦΗ (2) θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει θέση βασικού. Για δεξιά πάντως υπάρχει και ο Σαλίνο.


Από εκεί και πέρα από την στιγμή που ο Μανιάτης θα είναι off για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και ο Εντινγκά λογικά θα προφυλαχθεί (λόγω του ταξιδιού στο Κονγκό και της καταπόνησης με την Εθνική του) και δύσκολα θα προλάβει την Ατλέτικο για το παιχνίδι με τους Κρητικούς το προβάδισμα για το κέντρο το έχουν οι Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι και ενώ υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθεί και ο Φουστέρ στον άξονα. Τον Σέρβο ο Μίτσελ τον υπολογίζει και για την Ατλέτικο, όπως έχουμε αναφέρει.

Για τα δύο άκρα ο Μίτσελ προσανατολίζεται να δοκιμάσει τους Αφελάι και Ντουρμάζ και για την κορυφή της επίθεσης τον Μήτρογλου. Σε μία τέτοια περίπτωση πίσω από τον "πιστολέρο" θα είναι ο Κασάμι. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να πάει πίσω από τον Μήτρογλου ο Τσόρι για να βρεθεί στα φτερά ο Φουστέρ.

Το ματς με τον ΟΦΗ άλλωστε δεν είναι μόνο η ευκαιρία των ερυθρόλευκων για ένα δυναμικό come back στο πρωτάθλημα. Προσφέρει στον Μίτσελ και την δυνατότητα εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων για την Ατλέτικο και αυτό για να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ