2014-09-12 02:12:08
Φωτογραφία για Γόβες ... φτιαγμένες από ζαχαροπλάστη! Όταν δύο αγάπες των γυναικών ενώνονται...
Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι άλλο θα δούμε/ακούσουμε/μάθουμε Τις περισσότερες από αυτές λέμε από μέσα μας “εντάξει είναι το τελευταίο που μπορεί κάποιος να σκεφτεί”.

Πάντα, όμως, λίγο καιρό μετά, εμφανίζεται κάτι άλλο, νέο και εξίσου ή περισσότερο περίεργο, που μας οδηγεί ξανά στην αρχική ερώτηση. “Μα τι άλλο θα δούμε;”.

Αυτή τη φορά, τα εύσημα για την εφευρετικότητά του (;) παίρνει ο Chris Campbell, ο οποίος αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες των γυναικών, για να τις κάνει να νιώσουν πιο ξεχωριστές και μοναδικές.

Σχεδόν όλοι οι άνδρες ξέρουν την τρέλα των γυναικών για τα παπούτσια. Ιδιαίτερη σημασία δεν έχει αν θα έχουν τακούνι ή όχι, αλλά σχεδόν πάντα τα ψηλά προτιμώνται, ούτε αν θα τα φορέσουν τόσες φορές, ώστε να βγάλουν τα λεφτά τους, όπως έλεγε η γιαγιά μου.

Σημασία έχει να υπάρχουν στη ντουλάπα τους και να απολαύσουν έστω για λίγο το αίσθημα της ικανοποίησης από την αγορά τους. Τι και αν έχουν ξεπεράσει τον φυσιολογικό αριθμό ζευγαριών – άραγε υπάρχει αυτός;- δεν κάνει καμία διαφορά.


Όταν δύο αγάπες των γυναικών ενώνονται, δημιουργείται μία λατρεία!

Η δεύτερη αγάπη των γυναικών είναι τα γλυκά. Κρίμα που για μερικές θεωρείται απαγορευμένη τροφή. Μα πώς τα καταφέρνουν; Μακάρι να είχαμε τώρα ένα παγωτάκι. Έτσι, επειδή τελείωσε το καλοκαίρι...

Τα δεδομένα είναι δύο: τα παπούτσια και τα γλυκά. Τι έκανε, λοιπόν, ο Campbell; Δεν έφτιαξε παπούτσια από ζάχαρη φυσικά, αλλά δημιούργησε παπούτσια που θυμίζουν κάτι από γλυκό... Άλλα μοιάζουν με τούρτες, αλλά με παγωτό, άλλα με ντόνατ.

Στόχος του, όπως λέει, είναι να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν μοναδικές. Να τις βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους, αφού τα σχέδια των παπουτσιών του είναι μοναδικά και όλα χειροποίητα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει ενθουσιαστεί μόνο με την ιδέα αυτή, αλλά περισσότερο επειδή δημιουργεί πολύ διαφορετικά κομμάτια, τα οποία μάλιστα θεωρεί είδος τέχνης.

Εσείς μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα ζευγάρια που ήδη έχει σχεδιάσει ή να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά παπούτσια, που θα ταιριάζουν με την περίσταση για την οποία τα χρειάζεστε.

Τελικά, δεν είναι να απορεί κανείς πώς τα σκέφτονται όλα αυτά; Ποια θα είναι η επόμενη τρέλα;
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ