2014-09-12 11:17:45
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής...
ΚΡΙΟΣ Ορισμένες αμφιβολίες που είχατε σε σχέση με... κάποιο άτομο από τον εργασιακό σας χώρο και που σας προκαλούσε την τάση να φυλάτε τα νώτα σας, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να έχετε πλέον μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη και συνεπώς και μια πιο αρμονική σχέση. Με τη Σελήνη στον Ταύρο, είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι, καθώς η ακαταστασία στο χώρο μας δημιουργεί αρνητική ενέργεια, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Αρκετά ανεπτυγμένο θα είναι το ένστικτό σας εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης και θα είστε σε θέση να καταλάβετε αν τα άτομα που θα συναντήσετε θα έχουν ειλικρινείς προθέσεις απέναντί σας, ή αν έχουν ως μοναδικό στόχο να σας εξαπατήσουν προς δικό τους συμφέρον. Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τονώσετε την κοινωνική αλλά και την ερωτική σας ζωή, μην ξεχνιέστε όμως και πάνω στον ενθουσιασμό σας κάνετε περιττά έξοδα και τελικά σας βγει ο κούκος αηδόνι ΔΙΔΥΜΟΙ 


Κάποιο θέμα σε σχέση με την υγεία σας θα είναι το επίκεντρο της προσοχής σας και θα σας δημιουργήσει ένα σχετικό άγχος, που ευτυχώς θα είναι παροδικό. Μη βιάζεστε να φρικάρετε με κάποια συμπτώματα που μπορεί να έχετε, αν δεν πάρετε την τελική γνωμάτευση του γιατρού, γιατί κατά πάσα πιθανότητα τσάμπα θα στεναχωριέστε. Ένα άγχος που είχατε σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση ενός ατόμου της οικογενείας (ίσως παιδιού), αρχίζει σιγά σιγά να φεύγει, καθώς βλέπετε πως το ταλέντο κι οι γνώσεις του επιτέλους θα ανταμειφθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Έχετε μονίμως την τάση, προτού σιγουρευτείτε για το πόσο μπορεί να αντέχει η τσέπη σας, να κάνετε ανοίγματα έχοντας τη σιγουριά ότι σε λίγο καιρό θα μπορέσετε να ξαναπάρετε χρήματα κι επειδή συνήθως υπάρχουν καθυστερήσεις, καταλήγετε στο τέλος να ψάχνεστε. Κοιτάξτε το λίγο αυτό, γιατί απ ότι φαίνεται δεν πτοείστε και πολύ από τις κακουχίες που μπορεί να έχετε περάσει. Ιδανική μέρα για εξετάσεις στα δόντια και γενικά όπου μπορεί να χρειάζεστε ένα ρετουσάρισμα, μην το σκέφτεστε και βάλτε το μπροστά.

ΛΕΩΝ 

Κάποια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας θα έχει ως αποτέλεσμα να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια και καθώς όλα είναι θέμα διάθεσης, θα ανακαλύψετε πως όταν είστε ψυχικά ήρεμοι δε χρειάζεστε τίποτα παραπάνω ώστε να μπορέσετε να πετύχετε το ακατόρθωτο. Από το απόγευμα και μετά συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σε συνδυασμό με κάποιο γεύμα, έρχονται να ολοκληρώσουν το πακέτο της ψυχικής σας ευδαιμονίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να θελήσετε να εξομολογηθείτε ορισμένα πράγματα που σας βαραίνουν για αρκετό διάστημα. Μην το σκέφτεστε πολύ και απλά κάντε το και να είστε σίγουροι πως στο τέλος θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Λίγη παραπάνω προσοχή σήμερα για μικροατυχήματα σε σχέση με τα μάτια σας (από κάποια συσκευή οικιακής χρήσης, μέχρι κάποια ενυδατική κρέμα που μπορεί να σας προκαλέσει αλλεργικό σοκ).

ΖΥΓΟΣ 

Ιδανική μέρα για να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και να κάνετε έναν προγραμματισμό ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστά μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μειώσετε τα χρήματα που ξοδεύετε για προσωπικές ανάγκες που δεν είναι και τόσο σημαντικές και να επενδύσετε όσο μπορείτε στο σπίτι και την οικογένεια. Μια συνάντηση με κάποιο συγγενικό πρόσωπο που σας προκαλεί εκνευρισμό θα είναι δύσκολο να την αποφύγετε, οπότε κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και κυρίως την ψυχραιμία σας, για να μη γίνετε στο τέλος από δυο χωριά χωριάτες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Κάποιος καλοθελητής θα σας μεταφέρει ορισμένα σχόλια από το γύρω περιβάλλον σας που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που έχετε κάνει ως τώρα. Το να μη δεχτείτε τις διάφορες κακοήθειες είναι ένα άλλο θέμα, το να σκεφτείτε όμως πως και γιατί δημιουργήθηκε όλο αυτό, είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να σας προβληματίσει. Μην προσπαθήσετε να πάρετε κόσμο με το μέρος σας, γιατί αυτομάτως θα δείξετε αδυναμία να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και το αποτέλεσμα θα είναι να βγείτε οι χαμένοι της υπόθεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια μικρή ανακαίνιση στο σπίτι (μια αλλαγή ίσως στο χρώμα στους τοίχους) και γενικά να ντύσετε το χώρο σας με πιο φθινοπωρινά στοιχεία, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο, καθώς και η εποχή ενδείκνυται για τέτοιου είδους δουλειές. Προσέξτε από πού θα προμηθευτείτε αυτά που σας χρειάζονται, καθώς θα συναντήσετε πολλές «ευκαιρίες» που στην πορεία θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν και τόσο συμφέρουσες τελικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα το βάλει σκοπό να σας κάνει άνω κάτω. Είναι καθαρά στο χέρι σας να του επιτρέψετε να εισβάλλει στη ζωή σας, ή να το βγάλετε με συνοπτικές διαδικασίες οριστικά από το προσκήνιο. Μην προσπαθήσετε πάντως να είστε ευγενικοί μαζί του, γιατί δεν πρόκειται να ξεμπερδέψετε εύκολα. Από το απόγευμα και μετά αρκετά αρμονικές θα είναι οι συνθήκες στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να βιώσετε πιο ευχάριστες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Επειδή το πολύ το Κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς, μην αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και το κυριότερο μην περιμένετε να βελτιωθεί κάτι μόνο και μόνο επειδή γκρινιάζετε συνεχώς. Πάρτε δραστικές αποφάσεις προκειμένου να αλλάξετε την πραγματικότητά σας και προσπαθήστε να έχετε λίγο περισσότερο θράσος και τόλμη στις καθημερινές σας κινήσεις. Μην εμπιστευτείτε άτομο που σας κολακεύει όλη την ώρα, γιατί σίγουρο είναι πως στο τέλος θα σας τη φέρει πισώπλατα.

ΙΧΘΥΣ Κάποιες οικονομικές συναλλαγές που θα γίνουν νωρίς το πρωί θα χρειαστεί να επιστήσετε ιδιαιτέρως την προσοχή σας, καθώς από υπερβολική βιασύνη υπάρχει κίνδυνος να κάνετε ένα λάθος που μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Πάρτε το χρόνο σας και για τα πέντε δέκα λεπτά που θα τελειώνατε πιο γρήγορα δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί ολόκληρο χάος γύρω σας. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας, ίσως θα πρέπει να το αναβάλλετε για λίγο και να αρκεστείτε προς το παρόν σε ένα σέρβις που θα σας βγει πολύ πιο οικονομικά, τουλάχιστον μέχρι να είστε εντελώς σίγουροι ότι θα μπορείτε να ανταπεξέρθετε στην καινούρια σας αγορά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ