2014-09-12 21:38:51
Φωτογραφία για Φούχτελ σε Καμίνη: Βάλε χλαμύδα και φύγαμε για Ολυμπία!
Μπορεί να μοιάζει απίστευτο αλλά φαίνεται πως έχει συμβεί. Ο Γιοακίμ Φούχτελ, ο απεσταλμένος της Άνγκελα Μέρκελ για την ελληνογερμανική συνεργασία, πρότεινε στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη εκδρομή με... χλαμύδες στην αρχαία Ολυμπία!

Την ιστορία περιγράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από καιρό σε μια δεξίωση του Δήμου Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης συνάντησε για πρώτη φορά τον Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Έμελε να είναι και η τελευταία φορά που θα συναντιούνταν οι δυο άνδρες Ο κ. Φούχτελ, συνεχίζει το δημοσίευμα, παρουσίασε στον δήμαρχο Αθηναίων τα μέλη της ομάδας της ελληνογερμανικής συνεργασίας και σε κάποια στιγμή έριξε τη...βόμβα!

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης: «πρότεινε με πολύ σοβαρό ύφος στον κ. Καμίνη να μαζέψει κι άλλους δημάρχους, να ντυθούν όλοι με... αρχαιοελληνικές χλαμύδες και να πάνε όλοι μαζί στην Αρχαία Ολυμπία για να συναντήσουν Γερμανούς δημάρχους (να σημειώσω από τη δική του εκλογική περιφέρεια της Βάδης- Βιρτεμβέργης - γιατί όλο αυτούς φέρνει στην Ελλάδα) ώστε να ενισχυθεί η ελληνική συνεργασία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Φανταστείτε τώρα τον (σοβαρό και αυστηρό) κ. Καμίνη να φοράει αρχαιοελληνική χλαμύδα και να συνομιλεί στην Αρχαία Ολυμπία με κάποιον Γερμανό δήμαρχο, που δεν διευκρινίστηκε αν και αυτός θα φορούσε χλαμύδα (για να είναι ασορτί με τους δικούς μας ώστε να δοξάσει το αρχαιοελληνικό πνεύμα) ή τη δική του παραδοσιακή στολή».

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ