2014-09-12 22:19:17
Φωτογραφία για ΑΝΤΕΛΕΓΕ : ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι ο Ντελέ Αντελεγέ, που δεν έχει να φοβηθεί... τίποτα από τους ερυθρόλευκους, όπως δήλωσε.

Στις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ, αναφέρθηκε ο Ντελέ Αντελεγέ μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Δεν είναι εύκολα τα πρώτα ματς γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και είναι δύσκολο για μας και τον προπονητή μας που κάνει πολύ καλή δουλειά όπως και όλο το προπονητικό επιτελείο. Όλοι δουλεύουν σκληρά», τόνισε αρχικά.

Όσο για τις διαφορές του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, είπε: «Είναι διαφορετικά στον ΟΦΗ από ότι στον Εργοτέλη, κάθε κλαμπ έχει τις δικές του συνθήκες. Ο τρόπος που παίζουμε είναι διαφορετικός και έτσι πρέπει να προσαρμοστώ στο σύστημα του προπονητή, πρέπει να συνεχίσω την προπόνηση», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Γκατούζο:

«Ο Γκατούζο είναι καλός προπονητής και όπως ήταν πριν πολύ καλός παίκτης έτσι συνεχίζει και τώρα. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, μαθαίνω πολλά από αυτόν».

Τέλος σε ερώτηση για το ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι επαγγελματίες, έχουν δύο πόδια και έχουμε δύο πόδια! Έχουμε προετοιμαστεί καλά και αν παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Έχουμε καλό προπονητή, καλούς παίκτες, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά καλή ομάδα είμαστε κι εμείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ