2014-09-12 23:05:27
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Ενδεκάδα με Αυλωνίτη, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Φουστέρ ετοιμάζει ο Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Με βάση τις δοκιμές του Ισπανού τεχνικού και τις ενδείξεις που υπάρχουν από το Ρέντη για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς στο Καραϊσκάκη, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σαλίνο αποκτά προβάδισμα έναντι του Ομάρ (λόγω της επιβάρυνσης του Νορβηγού με την Εθνική), Αυλωνίτης και Αμπιντάλ θα είναι τα δύο στόπερ και ο Μαζουάκου αριστερό μπακ, σε μία θέση όπου υπάρχει και ο Γιαννούλης.

Για τον άξονα ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι αμυντικό χαφ με τον Κασάμι μπροστά του και τον Φουστέρ ως επικρατέστερο να παίξει πίσω από τον βασικό φορ, Μήτρογλου. Στα δύο φτερά θα τοποθετηθούν οι Αφελάι και Ντουρμάζ.

Για τον άξονα έχει θέσει υποψηφιότητα και ο Μπουχαλάκης ενώ ο Μίτσελ θέλει να τεστάρει αρκετά πράγματα ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη φροντίσει να εξηγήσει στους παίκτες του την σημασία και την αξία των αγώνων που έρχονται με ΟΦΗ και Ατλέτικο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ