2014-09-12 23:42:33
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)
Μέρα... Ροναλντίνιο ήταν η Παρασκευή στην Κερετάρο, αφού η ομάδα του Μεξικού παρουσίασε τον Ροναλντίνιο, με τον Βραζιλιάνο αστέρα να τονίζει πως ελπίζει να πάρει πρωτάθλημα και με το νέο σύλλογό του. Ο «Ρόνι» πήρε μάλιστα το νούμερο «49», ενώ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κερετάρο.

«Σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει, έχω πάρει το πρωτάθλημα, ελπίζω το ίδιο να γίνει και με τους Γκάγιος (είναι παρατσούκλι της Κερέταρο). Είμαι καλά σε φυσική κατάσταση, αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά ο προπονητής αποφάσισε να μην ντεμπουτάρω σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Ροναλντίνιο κάνοντας γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Πουέμπλα (οι δυο ομάδες παίζουν τα ξημερώματα του Σαββάτου)!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω ακόμα ισχυρά κίνητρα για να κερδίσω τίτλους. Ελπίζω να προσφέρω, με την βοήθεια των συμπαικτών μου, στιγμές χαράς», ανέφερε ακόμα ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μινέιρο Να θυμίσουμε πως ο Ροναλντίνιο έχει αγωνιστεί ακόμα στις Γκρέμιο, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ σενάρια του καλοκαιριού τον "έμπλεξαν" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, κάτι που διαψεύστηκε από τους ερυθρόλευκους.


Μάλιστα είχε και απρόοπτα η παρουσίαση του Ροναλντίνιο. Όταν ο Βραζιλιάνος άσος πήγε να φορέσει την εμφάνιση του, λόγω και των ρούχων που είχε από... κάτω, δυσκολεύτηκε να βάλει την φανέλα του. Τότε δεν έλειψαν και τα πειράγματα, λέγοντας κάποιοι πως έχει πάρει κάποια κιλάκια! Με το γέλιο να... πέφτει άφθονο, και τον «Ρόνι» να επιφυλάσσεται για... απαντήσεις στο γήπεδο!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ