2014-09-13 00:44:47
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ... ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
Η Λιόν επιβλήθηκε 2-1 της Μονακό, η οποία έμεινε με 4 βαθμούς μετά από 5 αγώνες.

Η προβληματική Μονακό ηττήθηκε στο «Ζερλάν» από τη Λιόν, με τους «λιονέ» να επιστρέφουν στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές!

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ηττήθηκε από τη Λιόν για την 5η μέρα της Ligue 1, επιτρέποντας στους «λιονέ» να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές!

Ο Φεκίρ στο 30’ έβαλε μπροστά τη Λιόν, με τον Οκάμπος να φέρνει το ματς στα ίσα για τη Μονακό, ύστερα από εννιά λεπτά (39’) και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι «λιονέ» ήταν αυτοί που απειλούσαν περισσότερο και κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Τολισό στο 73ο λεπτό, με το 2-1 να μένει μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Λιόν (Ουμπέρ Φουρνιέ): Λόπες, Ζαλέ, Ουμτιτί, Ρος, Τολισό, Γκοναλόνς, Εμβουεμπά (66' Ντζιέ), Φερί, Μαλμπράνκ (82' Κονέ), Φεκίρ (74' Γκουρκίφ), Λακαζέτ

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Κουρζάβα, Καρβάλιο, Ράτζι, Ντιράρ, Τουλαλάν (77' Ζερμέν), Κοντογκμπιά, Μουτίνιο, Οκάμπος (77' Μαρσιάλ), Καράσκο (84' Καμαρά), Μπερμπάτοφ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ