2014-09-13 11:43:35
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τον ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός (20:30, Novasports 2), με το μυαλό... στην πρεμιέρα του Champions League και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει τεστ ετοιμότητας για τους ερυθρόλευκους ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και ο Μίτσελ θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μποτία και Σιόβα για να μην τους κουράσει, ενώ ο Μανιάτης συνεχίζει τον αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την Τρίτη. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Μήτρογλου, επιστρέφοντας μετά από αρκετούς μήνες στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία (1-1) στον Παναιτωλικό, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι με τους Ισπανούς.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Αμπιντάλ και Μασουακού. Στον άξονα θα είναι ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τους Αφελάει, Ντουρμάζ και ο Τσόρι θα έχει ελεύθερο ρόλο.


Στην κορυφή θα είναι ο Διαμαντάκος, εκτός και αν ξεκινήσει ως βασικός ο «Μητρογκόλ».

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Γιαννούλης και Σαλίνο.

Εκτός έμειναν οι Εντινγκά (επέστρεψε από το Κονγκό και χρειάζεται ξεκούραση), Σιόβας (μόλις μπήκε στην ομάδα) και Μανιάτης (συνεχίζει το ατομικό του και δύσκολα θα προλάβει την Ατλέτικο).

Επίσης, αποκλείστηκαν και οι Ντοσεβί (ενώ είχε ξεκινήσει στο Αγρίνιο, αλλά έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας), Γκαζαριάν, Φορτούνης (επίσης εκτός λίστας ΟΥΕΦΑ), όπως φυσικά και οι Ολαϊτάν, Χουτεσιώτης.

Με την αυτοσυγκέντρωση και την απαιτούμενη προσοχή σε υψηλά επίπεδα, ο Θρύλος θέλει να διευρύνει την εξαιρετική του παράδοση κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά παράλληλα και να αφήσει ικανοποιημένο το απαιτητικό του κοινό, που αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ