2014-09-13 19:06:14
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΜΕΤΖΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (PHOTOS & BINTEO)
Αφήνει το Ντομέτζε της Βόρειας Ιταλίας σήμερα ο Ολυμπιακός, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν σκληρά στην ιταλική πόλη, θέτοντας τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πριν από την αναχώρησή τους για το Κάορλε, έξω από τη Βενετία, δέχθηκαν μια ιδιαίτερη επίσκεψη. Ο δήμαρχος του Ντομέτζε, Λίνο Πάολο Φεντόν, επισκέφθηκε το Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του και τους εξέφρασε και προσωπικά τις ευχαριστίες τους.

Όπως τους είπε, μεταξύ άλλων: «Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που σας είχαμε στον τόπο μας. Ήταν σαν να περάσαμε λίγες ώρες στον Όλυμπο του μπάσκετ και από αύριο ξαναγυρίζουμε στην καθημερινότητά μας και με νοσταλγία θα σας θυμόμαστε. Λυπούμε εάν κάτι δεν κάναμε καλά, αλλά να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να μην σας λείψει τίποτε».

Στη συνέχεια ο πρώτος πολίτης της πόλης έδωσε ένα ειδικά σχεδιασμένο ζευγάρι γυαλιά με το σήμα της ομάδας σε όλα τα μέλη της αποστολής και εκείνα του ανταπέδωσαν, ως ανάμνηση, μία μπλούζα με τις υπογραφές των παικτών και δυο αντίγραφα των τροπαίων της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο (δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ και βίντεο ΕΔΩ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ