2014-09-13 20:25:16
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Έρχονται βροχές την επόμενη εβδομάδα - Ο καιρός στην Πάτρα
Κυριακή

Καιρός: στο Ιόνιο, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δευτέρα

Καιρός: στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Τρίτη

Καιρός: στην ανατολική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη και Πέμπτη

Καιρός: στα δυτικά, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Αναλυτικός πίνακας σύμφωνα με το meteo για την Πάτρα των επόμενων 3 ημερών
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ