2014-09-14 12:30:36
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο... «ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ» ΣΙΜΕΟΝΕ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χρησιμοποίησε την κινητή τηλεφωνία για να... κοουτσάρει την Ατλέτικο στη νίκη επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Θηρίο στο… κλουβί ήταν ο προπονητής της Ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Μαδρίτης… Λόγω της τιμωρίας του ο Σιμεόνε δεν ήταν δυνατό να βρίσκεται στον πάγκο του για το ματς με τη Ρεάλ, όπου τον αντικατέστησε ο συνεργάτης του, Χερμάν Μπούργκος.

Πάντως ο «Τσόλο» βρήκε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά του. Από σουίτα του «Μπερναμπέου», όπου βρισκόταν, επικοινωνούσε μέσω κινητού με τον πάγκο κι έδινε έτσι τις οδηγίες του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός είναι τιμωρημένος και για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη θέση του στον πάγκο θα πάρει ξανά ο Μπούργκος. Μάλιστα η πιο αυστηρή σε θέματα επιβολής των ποινών UEFA θα καταστήσει πιο δύσκολη, ίσως και αδύνατη, την επικοινωνία του με την ομάδα, καθώς ο κανονισμός απαγορεύει ρητά την οποιαδήποτε απευθείας επικοινωνία στη διάρκεια του αγώνα ή την ανάπαυλα, ενώ δεν θα μπορεί καν να βρεθεί στα αποδυτήρια.

Δείτε πώς έζησε ο Σιμεόνε το ντέρμπι της Μαδρίτης:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ